Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako napisati obvestilo-vzdrževalna dela v stan. bloku

kako napisati obvestilo-vzdrževalna dela v stan. bloku

jutri mislimo demontirati ploščice v stanovanju-kako napisati obvestilo za stanovalce v katerem prosimo za razumevanje?

dne tega in tega bomo prenavljali kopalnico med to in to uro, prihajalo bo do hrupa, prosimo za razumevanje, družina ta in ta

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

matr si butasta

lej vsak nima tolk pameti v glav kt jo maš ti, probej to razumet pa rajš napiš pameten komentar al se ga pa vzdrži če ga ne najdeš

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

to bi moral pa še otrok znati napisati. res žalostno kakšni nepismeni ljudje živijo med nami.

Tale nasvet pa ni ravno praktičen. kako naj sostanovalci iz napisa ”MATR SI BUTASTA”, vejo, da oni prenavljajo kopalnico ?!

lej, zadeva je sledeča, če en ne ve točn kako kej skup spravt še ne pomen da je nepismen, če te tolk mot nepismenost, dobrodošel/la na katerem od slovničnih forumov, kjer vsi pišejo pravopisno in so vsi pismeni do amena in naprej

No, ti si pa menda res svetla izjema. V mojem bloku tega še nismo doživeli, razen, ko smo štemali mi.
Pa je bilo kar precej hrupa tudi od drugih.
Gunnar ti je lepo napisal.

Dne 27.02.2010 bomo zaradi dotrajanosti keramičnih izdelkov v prostoru kopalnice izvajali visokodecibelna dela. Vsi ste vabljeni na kozarček žganice in krekerje. Dela bodo predvidoma končana do 28.02.2010 do 20:30 ure. Naša hvaležnost za vaše razumevanje bo prvovrstna!
Če je pa kdo tako dober, da pelje še našega psa na sprehod v času del, dobi pa še kremšnito.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Spoštovani!

Danes dne xx.yy.2010 bomo v bloku prenavljali kopalnico.

Zaradi povečanega hrupa, v kratkem pričakujemo vaše odškodninske tožbe.

Vkolikor se za tožbo ne boste odločili, boste verjetno edini, zato vas preostali sosedje ne bodo imeli za normalne.

hvala vsem za odgovore-več ali manj duhovite…naj povem da smo pravkar kupili stanovanje in tako obvestilo pišem prvič in se zato ne počutim nič butasto-sem pač vprašala kako naj napišem obvestilo

hvala vsem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close