Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bernarda Žarn – muka!!!!!!!

Bernarda Žarn – muka!!!!!!!

Mučno je gledati B.Ž, katastrofa, pa kdo forsira to žensko?????

Njena prisiljena dobra volja, ugrađen nasmeh ala Joker, intervju z Bosanci je bil prava nočna mora. Štorasta, nesproščena, za bruhat…

Ivo je super, hvala bogu, da je malo blažil vso situacijo. Pa kaj je tem RTV-jevcem?????

….zoprna do amena.preveč prisiljeno čvekava.

Tudi meni je čedalje manj gledljiva in čedalje bolj zoprna.

Podpišem. Ne vem kako se lahko po vsej kilometrini , ki jo ima, obnaša kot živčna novinka. Obup!
Sicer je pa še nekaj takih “die hard lady”, ki so obupno živčne kljub letom treninga – npr. Manica Janežič v tisti obupni oddaji pregled leta, pa še na kakšni debati …

hehhehe, nam, ki jo poznamo, je zoprna že od malih nog :))
To, kar vidite na ekranu, res ni ona. Res je vse igrano, umetno, prisiljeno, .. skratka, to ni ona.

Neprimerno boljša od L. Flego.

Neprimerno boljša od Flego, se strinjam !

Temu se reče “davek na Mišo”. Je toliko let požrla vse, kar je od daleč spominjalo na žensko, da ene normalne voditeljice RTV enostavno ne premore. Kaj šele inteligentne, kaj šele sposobne, kaj šele….

JOJ, res groza, tudi ta intervju z Bosanci-sramota. Njim pa vsa čast, dobro so zastopali svojo državo ! Ta RTV je nula od nule, čeprav jih je menda skoraj 2.000 ? zaposlenih. Najbolj kar “znajo ” je ponavljanje oddaj, tudi to EMO bomo zdaj gledali še enih petkrat v prihodnjih dneh. Zakaj jih sploh financiramo ?!!

Pa tudi to. Satlno se ponavljajo eni in isti izvajalci, z vsako leto slabšimi songi. mance, Brigite, Ylenie, Kalamari in podbno sr….

Kwa je to za en folk, pa kot da še niso slišal nobene evrovizijske zmagovalke…Đizs, nooo….

Ta boljši je bil pa Franjo 🙂 Mislim, groza.

Pa kaj pol vsi to gledate, če že vnaprej veste, da bo spet katastrofa? Gledate, da pol do nezavesti kritizirate. Vsi ostali te bedarije enostavno preskočimo.

sem pa mislila, da je samo meni zoprna, prisiljena, tisti njen narejen smeh pa kar eno blebetanje, kot bi se pogovarjala z otroki v vrtcu:)

Meni je pa L. Flego edina, ki je naravno komunikativna in sproščena. Če vas pa moti njen primorski akcent si pa lahko predstavljate kako nekatere moti štajerski, ljubljanski, dolenjski…
Meni je ona edina, ki pravilno govori, tekoče in sproščeno.

Ylenia je top pevka v SLO(če upoštevamo zamejce) in je ni treba postavljat ob bok Brigitki…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Glasovno mogoče, pesmi so pa za umret dolgočasne in vse po istem kopitu. Je Brigita včeraj pokazala več. Čeprav je organsko ne prebavljam.

Mene je pa prijetno presenetila tista pesem o ljubezni. Popolna ljubezen ali nekaj takega.

MISLIŠ, DA GLEDAMO? HA HA , VSAKO TOLIKO MALO PRITISNEM NA LJ, TAKO DA SEM UJELA RAVNO INTERVJU Z PEVCEM IZ SARAJEVA, DA BI PA GLEDALA VSE…. JE PA PREVELIKA MUKA !

Uf, se strinjam, meni je tudi Lorela nikakva.

Meni tudi včeraj ni bila všeč, vsaj kolikor sem gledala (je bil šport zmagovalen). Zdi se mi, da je užitna pri kakšnih dobrodelnih koncertih, tudi njena oddaja je čisto všečna, samo da jo pa ponucajo čisto pri vseh vodenih zadevah, pa tudi ne gre. Ne moreš enega človeka vtaknit kar povsod, je že samo po sebi umevno, da ne paše v vsak žanr. Pa tudi sicer se s sovoditeljem včeraj nista nekako ujela, kar neke pavze so bile vmes, kar neka negotovost se je čutila.

B.Ž. mi je bila danes zelo všeč – super frizura, da ima pa najlepše oči na TV pa vsi vemo.

Rjave oči pa niso lepe, sorry.

A če so rjave, ne morejo bit lepe al kako? 🙂

Bernarda na TV ni gledljiva, Bernarda privat – ni prebavljiva! Verjemite, da bi bili zeloo razočarani.

Hahahaha, foušljivci zafrustrirani. Kako se mi smilite, ker nimate drugega življenja kot da se izživljate na forumih in obrekujete vse vprek. Me zanima kdo od vas je v življenju naredil kaj iz sebe. Pa lep pozdrav!

punca je OK!
v postelji ji ni para iz izkušenj…
pa brez faušije

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close