Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tajska restavracija Da buda ali Thai in pub v Ljubljani

Tajska restavracija Da buda ali Thai in pub v Ljubljani

Pozdravljene!

Ker še nisem bila v nobeni od omenjenih restavracij, me zanima katero mi priporočate?

Lep pozdrav

V Da Buda nismo bili zadovoljni, tako da smo šli enkrat in nikoli več.

Meni pa je da Budda všeč,vsaj tisto kar sem jedla (rezanci s piščancem in arašidi, mango s čokolado).

Obe sta fajn, Da Buda je bolj za nobel, Thai Pub je pa bolj za vsak dan in cenejši, ampak nič slabši. Tako da — jaz bi šla proslavljat v Da Budo, če me pa samo prime, da nujno moram jest tajsko hrano, bi šla pa v Thai Pub.

DA buda je nobel? Ojoj:)))))))))))))))

Bolj kot Thai Pub, ja.

Meni je najboljša tajska restavracija v Ljubljani Thai Inn Pub.

[img]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/83202/ticker7.png[/img] [img]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/83204/ticker2.png[/img]

Kje pa je ta restavracija?

na rimski cesti, takoj na drugi strani ceste od gostilne pod lipco, zraven parka za filofaksom. jest grem občasno, nekatere stvari so dobre, druge ne (npr. tiste, h katerim dodajo sladko baziliko, bruh, ampak to je stvar osebnega okusa). porcije so velike, je pa dostikrat gužva

Danes bil v Da buda in sem bil zelo razočaran tako nad hrano kot nad ceno hrane. Na Tajskem sem bil že več krat tako, da hrano zelo dobro poznam. In tisto kar sem dobil ni bilo to, kar sem pričakoval. Tja gotovo več ne grem.

Niti ena niti druga restavracija me nista impresionirali, verjetno zato, ker sem vajen zares odlične tajske kuhinje mojih znancev iz Tajske. Thai inn je imel, dokler so imeli pravega tajskega kuharja in uporabljali sveže tajske začimbe, zares dober kari, vendar so se po tem, ko so si pridobili poceni goste, seveda, kot je tipično za veliko večino slovenskih restavracij, pač IZPRIDILI. Da bu da je šmekarska wannabe asian fusion restavracija, mangov sladoled je ok, ostalo pa je povprečnega okusa in fensi izgleda. V tajski restavraciji Bangkokstreet sem enkrat jedel zelo dobro, spet drugič me niso prepričali. Manjka konstanta, slovenski gostinci še vedno ne razumejo, da je bolje ponujati 5 res vrhunskih jedi, kot pa 30 povprečnih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close