Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek znate parkirati bočno?

znate parkirati bočno?

Jaz ne znam. Sicer se mi zdi, da dokaj dobro obvladam avto, ampak temu se pa najraje kar izognem,ker ko sem poskušala, kar ni in ni šlo 🙂
Pa saj ne more biti tako zelo težko.

Vi znate parkirati bočno?

Ženska, 16 let vozim…. pa od prvega dne nimam nobenega problema pri bočnem parkiranju.
Ma kakega si to imela inštruktorja?

Jp, od nekdaj, ne vem, kako bi sicer živela v mestu z avtom.

tudi jaz…

Če že lohk zbiram, pol ne bom parkirala bočno, sej včasih mi znese u prvo, ampak glih rada pa to ne počnem. V sili pa bom parkirala, to pa ja.

Jaz dolgo nisem znala. Potem pa mi je en prijatelj razložil, korak za korakom, od takrat naprej pa gre. Ampak vseeno raje parkiram naravnost.

Sem imela dobrega inštruktorja in mi ni problem parkirati , če je le pol metra placa spredaj in zadaj.

simpelj kot pasulj :))

http://www.tecajcpp.com/cpp/bocno.php

upam da se kera nauči , drugače pa trenirat, postaviš 4 količke , dva spredaj dva zadaj pa gremo :)) pa veliko sreče 🙂

bočbo desno in vzvratno,to najraje, se mi zdi da mi naprej dela več težav (sicer janso ko mam zadja senzorje, pa vseeno), levo bočno pa je malo problem.

dooolgo nisem znala. potem sem pa gledala en filmček na youtubu – step by step – in zdaj obvladam, da me še mož občuduje ;-))

lahko virtualno trenirate tudi tu 🙂

http://www.igre5.com/igre-parkiraj-avto/bocno-parkiranje-avta.php

Dokler sem živela na vasi, nisem imela pojma o bočnem parkiranju in sem bila sveto prepričana, da tega pa res ne bom nikol znala in pika. Ko sem se preselila v LJ, sem se bila prisiljena naučit, ker je prosto parkirno mesto, tam, kjer parkiram, taka redkost, da bi jo bilo škoda zapravit zaradi bočnega parkiranja. Pa sem začela. Na začetku magari po 10-krat sem in tja, da sem ga zbasala v boks. Sčasoma sem se tolk zverzirala, da ga zdaj praktično vedno spravim iz prve, tudi če ni kaj dosti prostora. Tako da se z nekaj vaje tudi to veščino da osvojit!

Tudi jaz nimam problemov s tem…….

……

……če so vsaj tri parkirišča prosta :-)))

znam, na levo in na desno in to karavana

pravzaprav znam bolje parkirat rikverc bočno kot naravnost naprej 🙂 takrat zmeraj obtičim preveč na cesti in skoraj vedno zapeljem ven in parkiram rikverc bočno 🙂

Znam, da. Imam sicer boljše dneve, ko mi uspe v prvem poskusu in slabše dneve, ko mi šele v tretjem, ampak uspe pa mi.

V avtošoli mi je šlo bočno parkiranje zelo dobro. Zdaj pa že več let nisem imela priložnosti “trenirati” pravega bočnega parkiranja. V našem mestu in tam, kjer delam, takšnih parkirišč sploh nimamo. V kakšna večja mesta tudi ne hodim z avtom, ampak vedno parkiram v garažni hiši, tako da … bo treba enkrat spet probat. Pa z ročno tud ne znam speljevat. 🙂

Znam.
Ceprav je veliko manj takih parkirisc, kjer bocno parkiras, kot jih je bilo vcasih.
Rada bocno parkiram, ker grem komot ven iz avta in se ne drgnem ob sosedovega.

Tole je veliko bolj problematično. Svetujem ti, da se zadevo čim prej naučiš, po možnosti že jutri. Brez tega sploh nisi za na vsako cesto. S parkiranjem je tako, če ne znaš, pač ne parkiraš. Speljevati z ročno pa moraš znati, ker v določenih situacijah nimaš možnosti izbire.

Ja, znam… večji je avto lažje gre…

Priznam: raje se izzognem, ce gre. Ce sem pa primorana, se spravim “meckat”. Ce mi rata v prvo, jpii! Ce pa ne gre, pa poskusam najti drugo parkirisce. Ja, seveda se razveselim, ce je kaj vec prostora pri bocnem parkiranju 😉

Nikoli znala in očitno nikoli ne bom. Ne gre in ne gre….

Ja prov čudno da kaj takega napiše ženska(če si sploh)…večina žensk misli ravno obratno…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

No, jaz tudi ne znam pa verjetno nikoli ne bom.

LP

Ju3, se podpišem. Samo mimogrede me zanima, ali si levičar? LP Vera

Znam. Ampak če se le da, parkiram drugje, kjer se ni treba matrat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close