Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Durex

Durex

Hm, sem slučajno opazila na netu, pa sem se spomnila, da v bistvu imam eno dilemo. Če se ne motim, se da tudi v teh trgovskih velikih centrih kupiti neke durexove zadeve, ki so recimo vibratorji. Sem že opazila, a se nisem nikoli poglabljala. Je kdo to kupil? Eno je nek obroček (pa sploh ne vem, za moške ali ženske), drugo pa je nkaj kaj pa vem, za na prst, ali kaj!?

Je že kdo sprobal? Cena? Ocena?

Mislim, da se tisti obroček da na penis in potem ko vibrira, paše obema, predvsem pa ženski, ker naj bi obroček stimuliral klitoris. Nisem poskusila, tako da ne vem, če se splača kupiti.

Za obroček ti lahko povem, da je prav super zadeva. Tako kot ti je napisala predhodnica, si ga moški natakne na penis (na koren, ne na glavico) in potem ob penetraciji na ta način stimulira tudi klitoris. Ta durexov obroček je kot akcija zraven kondomov in deluje samo določeno število minut. Lahko pa kupiš ta obroček tudi kot samostojen artikel, vendar ne vem, če je od Durexa.

Lp

Ta obroček se kupi posamezno, pride pa 10, 11 evrov, tam nekje. Gor si ga da partner, paše pa obema, predvsem ženski. Vibrira pa 15 minut. Božanskoooo:-)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close