Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nov avtomobil-kasko zavarovanje,koliko sploh stane?

Nov avtomobil-kasko zavarovanje,koliko sploh stane?

Razmišljamo o nkupu novega,morda malo rabljenega vozila.Pa me zanima koliko nanese kasko,vsaj približno,nikjer ne najdem izračuna.Avto bi bil Ford C-Max,1.6.,ter 100 KM.

Mogoče boš našla izračun na strani od AMZS. Drugače pa poprašaj kakšnega zavarovalniškega agenta, da ti izračuna.

lp

malo premalo poodatkov je še

kakšna je oprema ? avto radio, platišča, alarm in še in še …. starost avta itd… bo treba kar

Moder je tisti človek, ki ve, kje bo našel tisto, česar ne ve.

tole je

Moder je tisti človek, ki ve, kje bo našel tisto, česar ne ve.

Za A4 nov, 1000 eur

Imam C-maxa, 2.0 tdci, 100 konjev, precej opreme. Šteje se tako od nabavne vrednosti.

Imam kar nekaj popusta, cena pa nekaj čez 1000€ na leto.

jaz dam za moj 3 leta star avto osnovne vrednosti 10.000 eur, za obvezno in kasko (brez šip in parkinga) pod 300 eur.

Če počakaš do jutri, ti bom izračunala – napiši vsaj približno opremo oz. točno oznako avtomobila, saj je premija za kasko odvisna od nove nabavne vrednosti avtomobila.

Na strani Ugodnozavarovanje.si vam naredijo brezplačen izračun avtomobilskega zavarovanja.

Tako da tudi za kasko v kolikor vas zanima.

Zdravo lench.

Je mozno da bi morda se men izracunala? Sem ze vsepovsod iskal po netu pa parkrat nasu prave strani pa enostavno ne znam zracunat.

Lp

Pokliči enega zavarovalnega zastopnika, pa naj ti naredi informativni izračun glede na tvoje želje kritja.

Ti ne rabis zavarovanja, ampak ocala.
10 let je stara tema!

Lahko naredim okvirni izračun, potrebujem podatek o bonusu, ki ga imate na obveznem zavarovanju (le-ta se pri vecini zavarovalnic prenaša tudi na kasko), vaš letnik rojstva, znamko, tip (tudi kilovate) in opremo vozila ter letnik vozila.
Izračun je lahko le informativne narave, saj je cena navadno odvisna še od ostalih dejavnikov (paketni popusti, izredni popusti, brezškodno dogajanje,…)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close