Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek računovodski programi

računovodski programi

Pozdravljeni!

Vem, da obstaja forum računovodstvo, ampak tu je večja možnost, da bom pravočasno dobila kak nasvet.

Za seminarsko nalogo pri informatiki sem dobila nalogo, da moram programsko opremiti računovodski servis. Zanima me katero programsko opremo uporabljate tisti, ki imate svoj računovodski servis? Na netu sem sicer pregledala ogromno strani, ampak ne vem kaj vse je potrebno in kaj ne ker se na računovodstvo res ne spoznam.

Hvala in lp

Zadnje čase računovodski servisi prehajajo na spletne programe, ker jim to prihrani ogromno časa in denarja. Eden takih je Minimax. Veliko jih uporablja tudi klasične programe, kot so SAP, Pantheon, Birokrat.

Mislim, da ni pomemben ponudnik programske opreme ampak vrsta kot npr.: glavna knjiga, knjiga prejetih/izdanih računov, fakturiranje, plače, obresti, osnovna sredstva in razne druge evidence….

lp

ne razumem, kaj hočeš povedat.
če hočeš imeti računovodski program, ti mora en program zajet vse te stvari, ne moreš imeti enega programa za glavno knjigo, drugega pa za osnovna sredstva.

Ali Pantheon za računovodstvo zajema vse potrebno?

Ali so bolj aktualni spletni programi, ki so bistveno cenejši – ampak kakšna a je kvaliteta?

Hvala in lp

Mojca…hodiš na Academio?

lp

LP,*mamuška*

lp[/quote]
ne razumem, kaj hočeš povedat.
če hočeš imeti računovodski program, ti mora en program zajet vse te stvari, ne moreš imeti enega programa za glavno knjigo, drugega pa za osnovna sredstva.[/quote]

ja pajade
ti pa še nimaš veliko izkušenj kajne?

Ne

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close