Moški so res svinje
Ja kaj pa si ga vprašala, če si ga morda vprašala, če bi brezplačno pivo, potem jih popolonoma razumem.
Če pa si ga vprašala, če je poročen in je rekel, da ne, in si naknadno ugotovila da je??
Potem te pa razumem. Samo moraš povedati, kaj si jih vprašala in kaj to pomeni, si ga izbrala?
primož
Aja pa še to, zakaj je definicija stavka, moški so svinje??’ Pa so res vsi, kajti tudi ženske so prasice…no saj sem se grdo izrazil, ampak so tudi takšne vmes, kakor med moškimi.
Primož
No, da ne bo dilem: imela sem divje obdobje, ko sem moške izrabljala, za kratek čas, za zabavo, ker mi je pasalo biti brez obveznosti in oboževana. Izbrala sem koga, ki mi je vizuelno, intelektualno,… odgovarjal in se z njim pozabavala. Nisem imela ambicij po več, k sreči se v nikogar nisem dolgotrajno zaljubila. Ko sem se naveličala, sem zadevo pač zaključila. Pustimo zdaj moralna vrednotenja ob strani.
Dejstvo je, da mi prav nihče ni rekel ne. Danes, ko sem sama v zakonu, drugače gledam na stvari in mislim, da bi mi vezani moški takrat morali reči ne, hvala. A ga ni bilo takšnega, s hrbtenico.
K razmišljanju in pisanju me je spodbudil naslov spodnje teme.
Moški so v težjem položaju kot ženske, ker se otroci ponavadi dodelijo ženskam in z ločitvijo “izgubi” otroke. Zato si pomagajo z lažmi. Pokončni, močni ljudje, ne rabijo lagati. Če pogledamo še malo nazaj, zakaj so se sploh vezali, imeli otroke z “nepravo”, smo spet pri nefunkcionalnih družinah.
Ker moški lažejo in varajo, dokler ne spoznajo druge, s katero so pripravljeni zaživeti, morajo ta čas sebi upravičiti svoja ravnanja. To storijo tako, da rečejo, da doma ne dobijo dovolj pogosto, dovolj kvalitetno, da moški že itak rabi več kot ženska in da seks ni varanje itd.
Še vedno stopicljam na mestu, še vedno ne vem, kako naj vem, da moški ne nagnjen k varanju, laganju,…če so pa najboljši možje, ki jih poznam (topli, pridni, pametni, …), vsi po vrsti slej ko prej prevarali žene. Najbrž bo res držalo, da se je naša družba spremenila iz tiste, kjer so zakoni obstajali zaradi preživetja, v tako, kjer se godijo serijske monogamne zveze. Išče se in išče, a nikoli ne najde.((
Očitno si se ukvarjala samo s takimi, brez hrbtenice – kot je ena zgoraj rekla, iste sorte tiči skupaj letijo …
In ja, se strinjam, ker imam tudi sama nekaj izkušenj, predvsem s prosjačenjem poročenih, nekateri so res prasci, za tiste iz svoje preteklosti že lahko tako rečem, samo to ne pomeni, da so vsi taki…
Forum je zaprt za komentiranje.