Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zamrznjeni file

Zamrznjeni file

Prosim za nasvet,kako naj pripravim zamrznjeni file osliča? Ni paniran. Ga je potrebno odmrzniti in šele nato spanirati,ali lahko zdaj paniram že zamrznjenega? Ali lahko file dam v soljen krop in imamo kuhano ribo,ki bi jo nato potresla z česnom in peteršiljem? Prosim za nasvete,ker nisem vešča kuharica. Kako dolgo pa naj kuham ribo,če se odločim za ta način priprave? Hvala,prosim vse,ki bi se rade norčevale iz moje nevednosti,da preskočijo temo!

Jaz ga odtalim, spaniram (z drobtinicami ali po pariško), spečem. Ali pa spečem ‘natur’ v ponvi, na koncu položim nanj rezino sira in pokrijem, da se stopi.
Kuhala ga pa nisem nikoli, predpostavljam pa, da hitro razpade. Mogoče bi ga dala raje v pečico?

Jaz filejev v kropu ne bi kuhala, bolje, da jih odmrzneš, posuješ z česnom in peteršiljem, zaviješ v aluminijasto folijo in spečeš v pečici. V kakšnih 30 – 40 minutah bi morali biti pečeni, malo pokukaj in preveri. Ker nima tekočina kam izparevati, so na koncu res bolj kuhani kot pečeni.

Jaz jih ne odtajam ampak vzamem iz zamorzovalnika jih razpolovim,če so preveliki,spaniram in dam v fritezo.
Moja mami je vedno rekla,da gre preveč dobrega ven,če jih odtajaš(je bila kuharica) pa ne samo za ribe,tudi za meso.

Jaz jih odmrznem in spaniram. Včasih pa kar zamrznjene, na majhnem ognju, v pokriti posodi, popečem na olivnem olju. Tako so kuhani in pečeni hkrati.

V kropu nikar ne kuhaj, ne bo nič kaj dosti ostalo od ribe. Popeci v pekaču v pečici, v povi na štedilniku, ali pa spaniraj in ocvri in dober tek 🙂

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Naredila sem jih v alu foliji s česnom soljo in peteršiljem v pečici.Zelo so bile dobre,hvala vam vsem za nasvete!Enkrat se moram začeti učiti kuhati,ne? Aja,da še to omenim,zraven sem dala kuhan krompir v kosih in blitvo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close