Diplomska – pojma nimam kaj naj naredim
Prosim svetujte, kaj bi storili na mojem mestu.
Pišem dipl. seminarsko. Ki pa je po prfoksovem mnenju preobsežna, zato je predlagal naj skrajšam (oz. analizo dam kot dodatek). zdaj pa je dejansko tako, da je ta moja ljuba dipl. seminarska copy paste ene knjige – ker je ostal samo teoretični del (analiza mojega primera temelji na teoriji iz te knjige – je edina knjiga, ki obstaja o tej temi). In meni je vse že prav brezveze, ker nočem kopirati zadev, sploh pa ker vem, da je to le 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vsega mojega dela in truda, ki je bil vložen v nalogo. Logično, da nisem dobesedno navajala, ampak vseeno je to še vedno copy paste.
Zdaj pa ne vem a sploh ma smisel, da se še vedno ukvarjam s to nalogo, al naj grem k drugemu prfoksu in si izberem en čist x naslov in po hitrem postopku napišem drugo dipl. seminarsko? ker se mi zdi, da bo hitrej kot pa da bom to (v bistvu že napisano dipl. seminar. spravila v obliko, ki bi zadovoljila zahtevam prfoka in pravilnika). Se mi pa rahlo mudi diplomirat, pa se zdej že pol leta zafrklavam s to nalogo.
kaj bi vi storili na mojem mestu?
pa upam, da sem vsaj približno razumljivo napisala.
Sem prepričana, da je profesor mislil, da daj izračune analize kot prilogo.
Pri diplomskih je v grobem tako, da imaš teoretični uvod, predstavitev problema in hipoteze, raziskavo in zaključek. V prilogo se da vprašalnike, tabele spodatki, grafe,… razen res najbolj pomembnih.
Študentje po navadi izgubijo občutek kaj je res pomembno.
Kar k profesorju, pa se bolj detaljno zmenit.
Forum je zaprt za komentiranje.