Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NKD trgovine

NKD trgovine

Ali imate mogoče izkušnje z nakupom oblačil v omenjeni trgovini ali mogoče celo preko spleta? Po pošti sem dobila katalog in hči se je zapiknila v vijola trenirko iz pliša. Ker trgovine v moji bližini ni, me zanima, če se splača zapeljat do najbližje poslovalnice? Sprašujem seveda zaradi kvalitete in zaloge oblačil (vemo, da je videti v katalogu eno v živo pa drugo, pa, da mi ne rečejo, da je zmanjkalo takoj ala Hofer :))

Hvala.

Jaz zdaj že nekaj časa kupujem pri njih, sem zelo zadovoljna z vsem. Sem si kupila dvoje mal boljše hlače, take na črto, cena enih 19 evrov, hlače so super, model kot ulit, zelo zadovoljna. Kupila sem tudi spodnje perilo, modrček 8 evrov, boljši mi stoji kot eden od firme, za katerega sem dala 30 evrov. Zaenkrat sem ful zadovoljna, tudi po pranju se ni nič spremenilo. Vedno dobim tisto, kar je v katalogu, ni razprodano, saj na celjskem ne.

aja, pa še prej vseeno pokliči v poslovalnico v katero bi šla, če imajo to stvar, za vsak slučaj da ne boš zastonj hodila.

Ja, ponavadi najbolj atraktivni artikli poidejo že kar kmalu po odprtju. ( žal, moje izkušnje, tudi na celjskem se zgodi;-)) Tako, da res svetujem klic in prošnjo da shranijo v kolikor imajo. So precej prijazni, vsaj pri nas.:-)
Z vsemi izdelki ki sem jih kupila pri njih sem zadovoljna. Pa cene so ugodne…

Kaj pa so to za ene NKD trgovine?? In kje so recimo v Ljubljani?

nkd so ista oblačila kot so bila v adessi. mogoče je to celo ista štacuna, nevem. še kolegica, ki je delala tam je ostala.je na rudniku.

Imam glih katalog pri sebi, napiši kateri kraj rabiš oz. kje približno si doma, pa bom našla tebi najbližjo trgovino

NKD je konec julija prevzel Adesso.

Sem iz Litije. Hvala.

Seznam trgovin:
http://www.shrani.si/f/2j/13Z/3qvt8TYv/poslovalnice-nkd.pdf

26.10 odprejo NDK v zagorju (bivša blagovnica Živa)

no to je to, sem si kar mislila.

A imajo kje ponudbo na internetu? Sem malo iskala z iskalnikom, pa ne najdem.

Spletna stran je sledeča, vendar je v nemščini, jaz pa premalo znam nemško in ne upam naročit prek spleta :))

http://shop.nkd.com/webapp/wcs/stores/servlet/StartView?storeId=10001&catalogId=10051&maktiv=home

Za Litijo imaš v Domžalah in v Ljubljani, v Ljubljani je na Rudniku, zraven Jello oz. Baby centra. V Domžalah je naslov Mestni trg 1.

Adessa je bila tudi v BTC-ju, v tisti hali, kjer je Emporium. Ne vem, ali je še…

Zaprto.

No, da ne boš razočarana. To je linija poceni oblačil, podobno kot Adessa in Mana.

Povem samo zato, ker tukaj malo pretiravate s hvalo. Nič posebnega, ampak če kupuješ cenovno ugodno, okej. Mi imamo poslovalnico tukaj, pa ne kupujem tam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close