Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek povabljeni na krst – kaj obleči

povabljeni na krst – kaj obleči

V nedeljo sva z možem povabljena na krst njegovega nečaka, pa pojma nimam kaj naj si oblečem
pride v poštev kakšen kostim ali kaj?
kaj imate ve ponavadi oblečeno za kak krst?

Karkoli, da le ni cisto casual in da le ni temnih barv.

Gola boš zažigala.

Mi smo imeli prejšnjo nedeljo krst. Oblečeš se bolj svečano, ni pa treba načičkano. Jaz sem imela kostim.

Tudi mi smo imeli prejšnjo nedeljo krst. Oblečeni smo bili elegantno (večina v kostimih, jaz sicer ne), nekateri tudi v temnih barvah. Ne kompliciraj.

Še ko sem bila botra nisem komplicirala s kostimi, kot čisto navaden folk tam pri krstu pa še tolk manj. pri nas te v cerkvi tud če bi bla v kavbojkah ne bi nihče čudno gledal.

No, pri nas nisem videla nobenega odraslega v kavbojkah. In ja, bi ga gledali čudno. Otroci so seveda lahko v kavbojkah.

Boter in oče otroka sta bila v obleki, moj mož tudi, ženske smo bile v kostimih ali pa v lepi oblekici in reklc čez.

ma, s čim se obremenjujete. malo poglejte okoli, kako hodijo ljudje oblečeni.
tudi v cerkvi in še kje drugje so ljudje oblečeni tudi v kavbojke. povdarek na TUDI. včasih je bilo bolj strogo glede tega in so ljudje nosili ob nedeljah in predvsem za k maši boljša oblačila, sedaj pa nič več.

obleci se, kot se oblačiš tudi ob drugih priložnostih, saj se drugače ne boš dobro počitila. seveda pa ne v kakšnih strganih ali umazanih cunjah. to pa vemo, da ni za nikamor. razen za kakšno delo, kjer se pa itak takoj umažeš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close