kaj kupiti za rojstni dan odraslemu, ki vse ima?
No, težka naloga. Za take je najboljše, če se ne spogleduješ preveč s trgovinami. Najboljši so štosi, ki se jih ne da kupiti, ampak jih izdelaš sama.
Jaz sem tastu (ki ima polno rit vsega) kupila dobro flašo vina, jo namočila v vodo, odlepila etiketo in naredila novo sama z domislicami, kolažem slik družinskih članov in napisala še vse tisto nujno, kar je bilo na etiketi, le da je bilo bolj ob strani.
Če samo sumite da gre za rojstni dan, boste z nekim ekstra darilom izpadli res bedasto. Človek bo pa potem rekel, ja, kaj vam pa je, saj nima nihče rojstnega dne, saj smo rekli da zaradi druženja.
Tudi mi večkrat povabimo frende k sebi čisto zaradi druženja, ko nima nihče roj. dne. Takrat jim je tudi samoumevno, da vprašajo, ali kaj prinesejo in ponavadi sem zelo vesela, če kdo kaj speče, ker se nas pač nabere okoli 25. Super druženja. Če bi mi nekdo takrat prinesel bon za masažo, bi na rit padla. Sploh mi nič ne bi bilo jasno.:)) Je pa res, da tisti ki prihajajo k nam vsaj približno vedo, kdaj imam roj. dan. Ampak tudi če naredim žur takrat, ne pričakujem nobenega darila, pa tudi ne dajemo si daril med prijatelji. Samo otrokom, če vabijo na otrokov roj. dan.
Meni super ideja za darilo (videla sem jo ta vikend) pletena košara malo večja oblečena v blago (kupiš npr. v Merkurju) v kočari pa ene kilske špagete, velika pakunga origana, eni makaroni, ena barilla paradižnikova omakca, eno pivo, en šampon za tuširanje, ena vreča bonbonov, ena vrečka koruze za popkorn, pol kile ovsenih kosmičov s sadje (sadni muslli)….vse to zavito v celofan s pentjo. Super darilo če mene vprašaš, jaz bi se takega darila zelo razveselila, ker ni nekaj brezveznega ampak uporabno in duhovito.
Forum je zaprt za komentiranje.