Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri avto kupiti?

Kateri avto kupiti?

Z možem se odločava za nakup novega vozila. Vozilo naj bi bil terenec s pogonom 4 x 4,
nov ali pa star cca 3 leta.

Vozila bi kupila v avtohiši, ker bi v račun dala sedanje vozilo.

Odločava se med:

– kia sportage – nakup novega
– toyota RAV4 – nakup starega cca 3 leta
– honda CRV – nakup starega cca 3 leta
– hundayi santa fee – nakup stareca cca 2 leti

Cenovno naj bi bilo vozilo tam okrog 20.000 EUR.

Če imate kakšnen pamete predlog, kaj svetujete?

Moja odločitev- definitivno- Honda CRV !!!

Honda CRV!

Renault twingo.

Koliko {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} kilometrov pa bo prevoženih po neasfaltiranih in hribovski cestah?
ALi bo avto bolj ali manj uporabljan po mestu?
Zavedat se moraš namreč tudi tega, da nekatera evropska mesta že prepovedujejo vstop SUW vozilom znotraj obvoznic.

Avto bo vozen cca 10.000 km letno in sicer 40 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} po makadamu.

Živimo na vasi, v tujini oz. večnih tujih mestih se ne bomo vozili.

Če res rabite terenca, potem toyota land cruiser. Če terenca ne rabite, bi pa imeli nekaj s 4×4, potem subaru forester (odličen avto, pripelje praktično kamorkoli) ali pa nemara celo fiat panda 4×4 (če vam ustreza tako majhen avto; kot drugi avto je zelo primeren).

Definitivno toyota ali honda.

Mi smo se odločal med 13 znamkami, pa še par modelov je prišlo potem. Smo se odločili za toyoto. je ne zamenjam za čisto nič drugega. Smo meli tudi suzuki vitara, tudi fajn avtek.

Vozim Hondo in seveda navijam za Hondo :-).

Povej možu, da velike avte vozijo moški z majhnim tičem.

kia absolutno ne (jo je imel tast in roko na srce je zacelo vse it k vragu po cca 3-4 letih, poleg tega je meni notranjost avta cist “češka”)
honda in rav ubistvu sploh nista ne vem kolk velika avta (ko smo mi kupovali terence, smo sli vse pogledat in me je pri te dveh zmotilo ravno to) – je pa res, da ne vem ali potrebujete tak avto zaradi prostora ali cesa drugega. poleg tega bodo deli drazji kot pri ostalih dveh.
hyunday pa hmm ne vem, meni se zdi najbolj optimalna izbira od vseh teh, ko das na papir pluse in minuse vseh avtov. je velik in prostoren, relativno poceni za to kar nudi, relativno dobro narejen. celo lep v notranjosti:-). pa nisem nek pristas te znamke ampak jaz bi v tem primeru, med vsemi danimi izbrala hyundaya!

Aja, moj vozi cliota jaz pa toyoto. Kaj mam pa jaz majhno?

:)))))

Možgane.

---------------------------------------- Novi štajerski pregovor: Kjer je dim, tam je tudi radar

Uf za tole si se pa fejst potrudil, da si izdavil.

Ej, ej slovenska foušarija:))))

z velikim, ja men se je tudi zdelo, da mora biti nekaj na tem. Moj vozi enega cist malega sportnega :-))

Imamo toyoto in hondo (ne teh modelov) in smo z obema zeloooo zadovoljni.

lp

Joj take mam pa najraj. A je doma mal premal? Al pa denarja za večji avto ni?

Po moje oboje:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close