Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek depilacija bikini

depilacija bikini

Ali mi lahko poveste, koliko ste plačale za bikini depilacijo?
Verjetno je odvisno od poraščenosti, ampak glih tolk, da imam občutek koliko pripraviti. Aja, na koliko časa pa potem hodite? Imate kakšen nasvet, kje so dobre in ugodne kozmetičarke? LJ in okolica.

Jaz sem nazadnje dala za cele noge plus bikini 5.000 SIT. Nimam pojma, če so kaj povišali cene, ampak več kot toliko naj jih ne bi, se mi zdi. In ne, ni odvisno od poraščenosti. Te pa opozorijo, da je pametno pristriči tiste dlake, ki bežijo izpod spodnjih hlačk, da se ne primerjo na smolo in pol pocuknejo.

Žal ne vem, kako grejo cene po enotah (noge do kolen/noge nad koleni/bikini).

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

Pri nas je depilacija nog do kolen 3000 tisoč, bikini pa mislim da 1000 ali pa 1500, nevem pa kako to zgleda ker nisem šla še nikoli.

LP

Tudi pri nas je bikini 1.000 cela pa 4.000.
Če mi naredi celo + bikini, računa vedno 4.000, nikoli ne prišteje bikini.

Cela kaj?

jaz si zadeve poštimam kar sama….

noge si depiliram do kolen, naprej ne, ker nimam nič…..in to z depilatorjem….

ostalo z britvico….in zadeve ne zrihtam nič slabše kot pa v kozmetičnem salonu….

Ja cele noge.

cela depilacija = cele noge :))

Pardon

Koliko časa pa “drži” taka depilacija pri kozmetičarki?

cca 3-4 tedne. Odvisno koliko si poraščena. je pa koža dosti lepša in bolj nežna na dotik kot po navadnem britju.

Že res, a mislim, da je zelo odvisno kakšno kožo imaš, če je zelo občutljiv se po po depil.z voskom še veliko časa poznalo pikice…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close