Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek učiteljice – abc karte

učiteljice – abc karte

Z drugošolčki smo začeli spoznavati črke in zasledila sem ponudbo za Abc karte. Razmišljam o nakupu tega kompleta, vendar ga na šoli nimamo, da bi imela konkreten vpogled v uporabnost.

Ker bom karte naročila iz lastnega žepa (v šoli žal ni interesa), se pa bere dobro (rime, sopomenke, protipomenke, zadnji/prvi glas…) in ker sedaj sama pripravljam slikce, pa tiskam doma, pa plastificiram, da mam pač neki za prijet v roke, bi si ta pripomoček priskrbela.

Zanima me, kako ve gledate na uporabnost le – tega, tiste, ki ga seveda imate v razredu. Hvala.

Misliš na abc igralnico? Jaz sicer nisem razredna učiteljica (sem spec.ped.), ampak se mi zdi precej uporabno, samo moraš pač paket naštudirati. Meni se je zdela cena (še v tolarjih 17.000) ogromna. No, po nekaj letih jo je končno tudi naša šola naročila…

Ne to ni ABC igralnica, to so ABC karte – novost. Mi smo jih naročili, smo kar zatežile, da jih hočemo met. Jaz osebno sem ful zadovoljna, ker kot si sama rekla, nič več treba iskat slikic in se sama matrat, ampak imaš vse na kupu in izbereš pač tisto, kar potrebuješ. Pa tudi cenovno se mi zdi cena ok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close