Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek glasbene šole-koliko stanejo?

glasbene šole-koliko stanejo?

Koliko stane obisk glasbene šole/mesec?? Zanima me za najstnika-učenje klavirja, kitare??

cirka 250€ za eno šolsko leto
privatne so verjetno dražje

Lani smo v Lj. plačevali 55 EUR.

Kje pa je tako poceni? Je 2x tedensko instrument in 1x nauk o glasbi?

Lani za 1. razred kitare 2x po pol ure tedensko + 60 min teorije = 25 € mesečno

Katera glasbena šola je to?

Državna, predvidevam. Privatne so pa res vsaj še enkrat dražje…

Državna stane okoli 55 ali 60 EUR! Ravno zato me zanima, kje in katere glasbene šole so po tako nizkih cenah.

Lani plačevali za 2.razred: 2x nauk o glasbi (45 minut vsakič) in 2x inštrument – klavir (30 minut vsakič) 30 EUR mesečno. Smo pa na Obali, državna glasbena šola.

Kako je možno, da ima državna šola tako različne cene?

Zagorje ob Savi: 25 € na mesec (2x glasbilo, 1x nauk o glasbi) za 1. otroka, drugi otrok iz iste družina plača malo manj.

Zdaj me pa zanima ali je v Ljubljani tudi kakšna glasbena šola, ki je pod 40 EUR na mesec?

Je,Franc Šturm, lani 37 EUR na mesec.

Pri nas je na mesec 25 € 2x na teden po 30 minut inštrument in 1x na teden 1 ura in 15 minut Nauk o glasbi. Drugi otrok ima ceneje, mislim, da je 18,75€. Glasbena šola Zagorje.

Ne razumem kje je tako drago. Verjetno v kakšnih prestižnih ustanovah.
Ljubljanske državne glasbene šole imajo vse približno isto ceno, ki se giblje med cca.250 – 330 €

Poglej:
http://www.ljubljana.si/si/mol/javni-zavodi-podjetja/vzgoja-izobrazevanje/glasbene-sole/

Sori, hvala za link, vendar še vedno najdem samo visoke cene: Glasbena šola Ljubljana ima instrument in petje 280 EUR, skupinski pouk pa 220 EUR, kar je skupaj 500 EUR, se pravi 50 EUR na mesec. Glasbena šola Moste ima 350,50 pouk instrumenta, nauk o glasbe pa 191, kar je skupaj 541,50 EUR, Edgar Williams pa ima še skoraj še 1x dražje, se pravi 115 EUR na mesec.

Za ostale zdajle na hitro niti nisem našla cenika.

Je to skupaj za instrument in nauk o glasbi?

http://www.g-sosterca.ms.edus.si/index.php?option=com_content&task=view&id=22&Itemid=48

Je to skupaj za instrument in nauk o glasbi?[/quote]

Cene so za skupaj – instrument & teorija.

Lahko pa obiskuješ tudi samo nauk o glasbi, brez učenja instrumenta. Za TO boš plačala 191 €.

Tako so mi razložili v glasbeni šoli.

vidim de sprašujete po cenah. priporočam javno glasbeno šolo, ker je šolnina dosti nižja. ampak POZOR:  starši otrok se morjo zavedat de je glasbena šola resna zadeva.  tam ni zmišljevanja. v javni glasbeni šoli maš reden pouk inštrumenta in glasbene teorije otrok mora vadit tud doma, drugač ne bo znal snovi k mu jo bo učitelj postavil in  na konc vsakega šolskega leta, razen v 1. razredu glasbene šole, je končni izpit kjer so ocene.  ste pripravljeni na to?  če niste potem vam glasbene šole ne svetujem.  privatne glasbene šole pa vam ne priporočam ker vam bo učitelj samo jemal denar, od otroka ne bo nič zahteval otrok pa posledično ne bo nič znal in je pol brezzveze, čeprav enim to paše.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close