povejte mi, če je to normalno??
imamo novo, čist novo fasado…. lepa, nežna…….. ampak gor pa miljon muh!!! od kje? zakaj?
res je blago, blago marelična, sam sej niso butaste, da bi mislile, da sedijo na marelici???????
kaj je tazga v fasadi, da tako rade sedijo gor? pa ko bi samo sedele! še serjejo zraven, vsa pikasta je že :(((((((
ojej, a ste tudi pri vas imeli te težave, ali so vse muhe tega sveta prišle k men? resno me zanima, če je imel kdo že te težave in kako jih je rešil?
a obstaja kakšna stvar, ki se jo našprica ali ne vem kaj za vraga?
nekaj moram naredit, drugače bom čez dva meseca namesto bele obrobe imela posrano črno 🙂
ne ne ne, res jih je o g r o m n o!! smo imeli tudi prej fasado, samo tolk muh ni bilo videt?
ja, verjamem, da se sončijo, samo ne na moji hiši no :(((( teh kakcev je polno, pikica pri pikici, močno se vidi in ni treba z lupo iskat flekcev. buta črna močno ven in vsak, ki pride me vpraša, ja kako pa to, da je toooooolk muh? joj, kakšno imate že fasado!?
res, da smo bolj na deželi, ampak kej takega še nisem videla, res ne
še zmer upam, da me boste razveselile, da se da pomagat? tle imate za vse recept!!
ne vprašaj, tudi pri nas isti problem, nova fasada- nežna vijola barva z belimi obrobami, samo da so te obrobe, ki naj bi bile bele sedaj bele z črnim pikčastim vzorcem. Muh na fasadi pa kolikor hočeš. Sem nekaj časa špricala z pripravljenim škropivom proti muham in bilo je dobro za dan ali dva, potem pa spet navali muh. Sedaj sem odnehala, saj bi sicer zapravila celo premoženje za škropivo, ki nima dolgotrajnega učinka. Tolažim se, da z jesenjo in zimo muh ne bo več, drugače pa sem obupala….
To je na vsaki fasadi,,,,ampak to niso muhe,,,(no so občasno..ampak te ne sračkajo po fasadi,,,) problem so pajki…..v te luknjice se skrijejo naredijo pajčevino in lovijo mušice…in zvaven sračkajo kot črnilo…To boš opazila tudi na okenskih policah…
Se kupi sredstvo za fasadne pajke,,,ampak kako prideš čisto zraven in kar naprej bi moral špricat,,,ne splača se…
To je to…..
Ha ha, kot bi sebe brala dve leti nazaj, ko smo dali novo fasado. Punca, navadila se boš.Mene je od začetka tudi taka panika, ampak sem dojela, da bomo na vsake 4 leta vzeli čopič v roke in bel rob okrog oken pobarvali na novo. No, ostali deli fasade so na srečo še kar v redu, rob pa je katastrofalen.
Forum je zaprt za komentiranje.