Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obliži za hujšanje

Obliži za hujšanje

ali delujejo…ima katera izkušnje s tem? mika me, da bi poskusila, pa vseeno niso tako poceni….govorim o teh 24 urnih

prosim za resne odgovore, tiste z zlobnimi komentarji se izognite tej temi

Lp, debeluška

Tudi sama sem že stala pred polico s temi obliži v trgovini i noklevala kupiti ali ne kupiti. Pa nekako nisem ugotovila kako mislijo s tem, da uporabljaš le enega na dan. Torej če želim vitkejša bedrca, nalepim obliž…kam?
Na levega ali desnega, ker na oba pač ne smem.

Letos sem na morju opazovala eno Danko, ki je uporabljala te obliže, no lai podobne…namen je najbrž isti. Nosila jih je na rami..vsak dan je ramo zamenjala, torej enkrat na desni, drugič na levi roki…v višini cepilnega mesta.

Izgledalo je, da je izgubila že kar nekaj kg, ker se je videlo, da ji je koža na rokah kar lepo visela. Ni to mišleno, da nalepiš na del telesa, kjer želiš izgubiti kg. Kjer koli ga nalepiš, naj bi pač funkcioniralu na zmanjšanju apetita in pospeševanju presnove….tako piše na spletni strani.

Bom poizkusila najbrž!

čez usta

čez usta[/quote]

: ) To bi bilo verjetno res še najbolj učinkovito, ampak bodimo resni: mislim, da te obliži nucajo tistim, ki ne morejo krotiti apetita. Jaz to sicer kar zmorem, sam moj problem je, da me zredi vse kar pojem. Eh…

A res kdo verjame v to?

Itak, da delujejo. Kaj ne vidiš, da so povsod po svetu vsi suhi in vitki.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

a ni Sabina Remar ene take reklamirala,potem pa napisala knjigo kako sem izklesala svoje telo,zraven pa hodla še v lepotni salon na terapije-kakšna ironija-njej očitno niso pomagal obliži.

A tud ona je že napisala knjigo? Cime jo je pa lektoriral mogoče (še prej, preden ga je šutnla…)

A tud ona je že napisala knjigo? Cime jo je pa lektoriral mogoče (še prej, preden ga je šutnla…)[/quote]

Če jo je pa Cime še lektoriral, mora pa to biti vrhunsko literarno delo!

Preizkusila neke, ki sem jih naročila po pošti. Brez veze, verjemi. Nič manj nisem bila lačna, oziroma ko sem se v glavi res odločila, da bom shujšala, sem to storila z manj hrane in več gibanja. (tek)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close