Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gostilna pri Gašperju

Gostilna pri Gašperju

No pa imam tudi jaz vprašanje, a je mogoče kdo bil v Gostilni pri Gašperju v Prevojah – Lukovica? Imamo neko praznovanje, pa me zanimajo vaše izkušnje v omenjeni gostilni – torej hrana baje da je dobra, to sem prebrala mnenja na netu, kaj predlagate – kaj naročiti, kakšno hrano, oz. imajo mogoče kakšno njihovo specialiteto.

Za vaše mnenje in izkušnje se vam lepo zahvaljujem in vam želim lep, čeprav deževen dan, hvala

Porcije so ogromne, hrana dobra.Tudi mi imamo v avgustu tam slavje-maminih 60 let.
Po priporočilu prijateljev, smo izbrali to gostilno, ker so jo vsi zelo hvalili.Vsa hrana tam je dobra.Mi bomo imeli mesne plošče, ki so res bogato obložene,pa malo prilog zraven in solate.

Tudi mi smo že parkrat praznovali pri Gašperju. Porcije so res nenormalno velike!! Če naročiš mešano ploščo, se bo za vsakega našlo kaj, tudi kalamari, zelenjava, razne priloge in seveda mesa na pretek. Ambijent je kar ok. Če nameravate plesati pa je bolj malo prostora, po tleh so položene ploščice…nič kaj prida za ples. Na koncu je važna dobra družba!
Uživajte!

Ravno dva tedna nazaj smo praznovali tam neko obletnico. Hrana je bila še kar dobra ampak čistoča lokala pa porazna. Ploščice po tleh so bile tako zapacane, da so se ti čevlji kar lepili na tla. Tudi stoli so bili mastni, okna umazana, okenske police letos najbrž še niso pobrisali. V tem prostoru, kjer je šank, je pa skoraj ropotarnica. Ne vem, sploh nisem imela apetita tam jest. Tja ne grem več.

Hvala lepa za vaša mnenja, ja za čisto sem pa slišala in tudi prebrala, mi bi bili zunaj na vrtu, tko da upam da bi bilo tam kolikor toliko v redu.

Še enkrat hvala lepa za vaše izkušnje in mnenja.

a si ti šla tja jest a ocenjevat gostilno?

SLIKE JE DOVOLJENO SAMO HVALITI! __________________________________________________ Vsako pomlad posadi rože! RAZGLEDNICE UTRDBE NA SLOVENSKEM

Smo bli tam 2X in nikoli več, 1× mi so mi prinesli nekaj kar sploh nisem naročil potem je pa še trdil da sem to naročil in da se naj ne izmišljujem. Pa še hrana ni bla nevem kaj obakrat ko smo bili sem imel pozneje drisko. Tako da me tam ne vidijo nikoli več.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close