Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Beljenje stanovanja

Beljenje stanovanja

Mi lahko kdo prosim pove, koliko (približno) stane, če daš prebeliti 54m2 veliko stanovanje? Bela barva, ostale so verjetno dražje.

Hvala.

Moj nasvet: naj ti kdo pokaže, kako se to dela. Ni nič težkega in je celo prav luštno opravilo. Pa še privarčevala boš kar nekaj denarja.

4€/M2, če je treba še zravnalno maso (razpoke v steni), drugače 2€/m2. Barva pa ne spremeni ceno beljenja.

Eto, vidiš!

Če je ista cena za barvne stene, potem ti priporočam, da ne beliš, temveč pobarvaš svoje stanovanje in sicer v koristne barve.

In boš videla, kako se boste vsi bolje počutili.
Če želiš, lahko tu poročaš.

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

Hvala vsem. Joj, Mirza, če bi bilo stanovanje moje, ne bi bilo nikjer bele barve :)). Bi imela vsak prostor druge barve, bele ne prenesem na steni.
Zanima me pa zato, ker moram pred odhodom stanovanje prebeliti ali dati denar za beljenje. Nekaj čez 200€ potem, huh, veliko za moj žep :((

Aja, če je pa tako pa kupi Jupol in sama pobarvaj stanovanje oz. naj ti pomagajo prijatelji-bo najceneje.
Zakaj pa moraš prebeliti? Ali ti drugače ne vrnejo varščine? Če je varščine več kot so stroški za beljenje, potem pobarvaj stanovanje, drugače pa naj se z beljenjem ukvarjajo oni-so oni dolžni vzdrževati svoje stanovanje.

Super!

Ko boš imela svoje stanovanje, boš uživala v dobrih vibracijah.

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

Nisem dala varščine, oziroma sem dala za en mesec, ampak potem tisti mesec nisem nič plačala, takšen je bil dogovor. To je sedaj prvič, da moram pred odhodom pobeliti, drugi lastniki tega niso zahtevali. Seveda pa bom pobarvala, čeprav res ni potrebe, saj je bilo prebeljeno lansko leto.

Mirza, nikoli ne bom imela svojega stanovanja, ga nimam s čim kupiti 🙁

Jaz sem imela te dni isti problem, pa sta mi prišla 2 možakarja prebelit stanovanje 47 kv za 80 eur, jupol sem sama kupila. Torej z jupolom vred 100 EUR, pobeljeno vse v belo. Če ti ni predrago ju lahko kontaktiram pa ti sporočim.
Iz katerega kraja si?

Jaz sem imela te dni isti problem, pa sta mi prišla 2 možakarja prebelit stanovanje 47 kv za 80 eur, jupol sem sama kupila. Torej z jupolom vred 100 EUR, pobeljeno vse v belo. Če ti ni predrago ju lahko kontaktiram pa ti sporočim.
Iz katerega kraja si?[/quote]

Najlepša hvala, tole res ni drago, ampak jaz sem verjetno predaleč :). Posavje.

Najlepša hvala, tole res ni drago, ampak jaz sem verjetno predaleč :). Posavje.[/quote]

Mi smo iz Ljubljane.
Če imaš čas ali če lahko vzameš kak dan dopusta kamot sama prebeliš stanovanje. Sploh če bo vse v beli barvi. Meni časovno ni zneslo drugače bi se sama lotila. Da bi dala 200eur za beljenje? Niti pod razno ne. Še 100 je veliko.(z materialom).
Še malo premisli pa sporoči.

Najlepša hvala, tole res ni drago, ampak jaz sem verjetno predaleč :). Posavje.[/quote]

Mi smo iz Ljubljane.
Če imaš čas ali če lahko vzameš kak dan dopusta kamot sama prebeliš stanovanje. Sploh če bo vse v beli barvi. Meni časovno ni zneslo drugače bi se sama lotila. Da bi dala 200eur za beljenje? Niti pod razno ne. Še 100 je veliko.(z materialom).
Še malo premisli pa sporoči.[/quote]

Ja, vse bo v beli barvi. Jaz imam bolj finančno kot časovno stisko, tako da se bom tega res raje lotila sama. Pa saj imam še kolege, rade volje pomagajo, pa če znajo ali ne :))
Hvala ti še enkrat za prijaznost.

Jaz bi te prosila, če mi lahko posreduješ njun kontakt. Lahko na zs ali preko maila. Hvala ti.

najbolj ugodno 1€/m2 070269908

najbolj ugodno 1€/m2 zaščita beljenje in pospravljanje, 070269908

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close