Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje bi lahko dobila vetrne zvonove?

Kje bi lahko dobila vetrne zvonove?

Rada bi kje v živo videla, predvsem pa slišala vetrne zvonove, nekaj takšnega kot prodaja Cangura https://www.cangura.com/drugo/zvonovi-woodstock/, ker bi jih mogoče kupila za darilo. Mogoče veste, kje bi jih imeli, lahko v Ljubljani in okolici, pa tudi Celje še pride v poštev. Ima katera mogoče kaj takšnega doma, kako zveni? Rada bi nekaj res pomirjujočega, prijetnega.
Hvala in lep dan!

Jst sm si take iz bambusa prinesla iz malezije in mi že 10 let lepo tako malo bolj globoko donijo na vrtu. Kovinskih pa nimam. Dobiš pa raznorazne v eni indijski štacuni v btc-ju hala a, ljubljana.

Poglej v trgovini Sarika v centru Celja

Upam, da si kje na samem.

Moji sosedi so jih imeli včasih na balkonu in dostikrat so nam vsem okrog parali živce.

Sicer ne vem, kako je v Slo z založenostjo teh zvončkov, ampak dokaj lepe dobiš v trgovini KIK, kjer prodajajo oblačila. Sem glih prejšnji teden kupila ene zvončke in mobile (ampak preko meje)

Drugače pa imaš v LJ v hali A10 ali A8 (naj me kdo popravi) eno trgovino, kjer imajo samo take stvari – kot nek china shop.

Imela sem v mislih, da bi zveneli nekako tako kot pravi, da jih ima malezijaa. Za kovinske se kar malo bojim, da jih ne bi bilo dolgo za poslušat. Nisem pa pomislila, da bi se to lahko slišalo do sosedov, mislila sem, da so ti zvoki bolj tihi, nežni, namenjeni le tistemu, ki je blizu.
V BTC-ju, v hali A, je menda tudi Sariko.
Hvala vsem!

Imam bambusove. Sem jih sicer dobila za darilo. Sem jih pa videla tudi v KIKU – za male pare.

40 EUR – preveč za takšne zvončke (brez veze).

Zvončki ali mobile zvenijo pač glede na dolžine cevi, material iz katerih so in debeline cevi-fizika pač. Torej tanjše, drobnejše cevi so nežne, tihe, lesene tudi v primerjavi z istimi kovinskimi. Jaz imam doma narejene, uglašene (preračunane frekvence ;))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close