Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pluvajo tako grdo, da sem dobla solzne oči

pluvajo tako grdo, da sem dobla solzne oči

mislim, žalostno

http://hr-hr.facebook.com/topic.php?uid=38321854639&topic=7246#topic_top

mislim, žalostno

http://hr-hr.facebook.com/topic.php?uid=38321854639&topic=7246#topic_top%5B/quote%5D

Forumi so itak leglo pljuvanja in obtoževanja. Pri nas se množično pljuva čez Hrvate, ampak po tem, kar berem tule, še vedno ogromno Slovencev hodi dol na dopust. Mi smo nehali hodit tja že pred kakimi 15 leti, pa ne zato, ker bi imeli karkoli proti Hrvatom ali Hrvaški, ampak ker smo našli kup lepših, zanimivejših, prijaznejših in tudi bolj ugodnih destinacij.

Mislim, da bi se enako pisanje našlo tudi na slovenskih forumih, tako da -kar se tega tiče nismo nič boljši od njih. Ja, tudi na tem forumu bi se kaj našlo. Pa ne samo od Rimljančka, ampak tudi od zglednih mamic.

jaz sploh ne berem več takih stvari…škoda živcev… Pa tudi tvoji solza! Tole pa res ni vredno, da ti solze pridejo v oči! Ne si jemati tako k srcu!

pa ne tako napihovat ! vse skupaj nekaj bednih komentarjev…če pa damo vse skupaj proti Hrvaški,ki so tukaj na MONU,jih bo veliko več ! !

men se zdi to brez veze.. pa še staro je…

samo 20.000 članov:) ulala…

Nimaš robčka?

pač tako čutijo, kaj jim čmo… “totalno nezaželjena na hrvaškem” veliko več hude krvi in besed je prebrati na naših forumih

mi gremo letos kot vsako leto dol na dopust, tam nam nič ne manjka. res imamo svoje mleko, svojo hrano… ne zato, ker njihove ne bi marali, pač pa ker je predraga 🙂

moj dragi je trenutno v dalmaciji. Pravi, da so do njih vsi korektni in strašno prijazni, včasih celo bolj, kot do tujcev.

sicer pa so naši forumi popolnoma isti. samo bedarije, ki jih rimljanček spušča tu gor v zvezi s hrvati si preberi. pa je on še angelček v primerjavi z drugimi.

Sicer mi dol visi za vaše probleme s Hrvaško, ker ne maram morja. Ampak to, da sabo vlačite vso hrano, toaletni papir, čistila, pa ne vem kaj še, se pa tudi meni zdi višek. Jaz bi na njihovem mestu prepovedal uvoz živil, za ostalo pa carina.
Če si tega ne morete privoščiti tam, ostanite doma.

Se zjočeš tudi, ko bereš popolnoma enako pljuvanje na MONu ?

Ne, ker takrat pomaga pljuvati.

Dajte že enkrat nehat podpihovat nacionalno sovraštvo.

Ta nastrojenost velja pretežno za Istro (Severno dalmacijo) Istrani so pač poseben narod, občutljiv že stoletja, pa ne samo zaradi Slovencev.

Če greš vsaj v srednjo ali južno dalmacijo, tega ni moč občutit – razlika je

je pa nekaj res: večina Slovencev si je sama kriva, da doživljajo, kar pač doživljajo in lahko berejo po takšnih in drugačnih forumih ker se na dopustu niti ne zna obnašat, glasno zasmehuje in zaničuje Hrvate, pa še bi se našlo kaj.

Tipični primer je npr. glasno šimfanje tipičnih Slovencev zvečer po kampih in hotelskih naseljih, ko sedijo zunaj za mizo in imajo v riti vsaj 3 pire ( Pa naj bo to Ožujsko, Union ali pa Laško – slednji dve znamki ponavadi tisti v kampih privlečejo kar s seboj, ker bi bil greh plačat več za isti pir na Hrvaškem, ampak pustimo podrobnosti). Ker za Slovence je vsesplošno znano, da se brez alkohola skoraj ne znajo več sproščati, ko ga pa imajo na dopustu v riti, je pa večina izmed njih nesramna, nekulturna in si da duška, ker takrat si preprosto upajo izustit tisto, kar si v treznosti ne.

Zaradi takih več jaz ne hodim z užitkom na dopust na Hrvaško – ker mečejo slabo luč tudi na kulturne in nenacionalistične Slovence in me je zaradi takih podpihujočih oslov sram, da imam slovensko državljanstvo.

Tole pa podpišem. Sem bila na par vikend-obiskih po kampih, kjer si je ogromno Slovencev postavilo “vikend-prikolice”. In sem doživela takšno obnašanje v soseščini, da me je bilo sram, da sem Slovenka. Npr. ob 11h zvečer rjovenje pijanih starih dedcev, pa čez dan nažiganje hramonike, kot da so sami v kampu, pa prepevanje… Sem kampirala že marsikje po Evropi, pa nikjer nisem doživela niti približno kaj takega. Nihče ne zganja kravala ne podnevi ne ponoči.

Rimljanček, ti je dooolg čas??? Itak, da jr to tvoje maslo!!!!!

NE BO TI USPELO!!!

Hrvaško morje je najlepše morje in bomo hodili tja dol do konca življenja!

jaz takih gluposti, ki jih pisarijo neki primitivci po forumih (bodisi slo ali hrv) sploh ne mislim brat, ker ni vredno. Na hrvaško morje hodimo že od nekdaj in grem tudi letos (komaj čakam!! :))) in sem bila VEDNO lepo sprejeta in NIKOLI nobenih problemov, zelo gostoljubni, prijazni… kakšen si ti do drugih, so pač drugi do tebe, tako je.

Da se bom pa sekirala zaradi raznih primitivcev a la “mavrični vitez” (ali kako se že zdaj imenuje, rimljanček??), pa mi res na kraj pameti ne pride, ni vreden, take primitivce in omejeneže žal najdeš povsod, a človekova energija je predragocena, da bi se tratila na take…

Mi smo bili za prvomajske praznike v Istri, v Umagu. Niti ene pripombe nimam, pa tudi verjetno noben drug od številnih Slovencev, ki so šli tja na oddih. Gremo pa poleti najprej v Dalmacijo, potem pa še v Istro in bomo videli.

ljubi jezus, jaz sem pa mislila, da si bila dol in so te najmanj pretepli. pa se jočeš zaradi nebuloz nekih idiotov s FB.

Se podpišem. Občutek imam, da so letos še bolj prijazni, saj vedo, da bodo Slovenci reševali njihov turizem(se zavedajo recesije), pa čeprav nas je tako malo,:-)

Pa veš, da so letos dovolili vnos precejšnjih količin živil(tudi meso), lani pa je bilo prepovedano. In zakaj? Ker so čehi napovedali bojkot počitnic pri njih, če ne dovolijo. Hm, zanje bi bilo bolje, da bi pocenili živila v turističnih naseljih( saj so nenormalno zasoljena), bi vsi zapravljali radi pri njih, pa še nositi ne bi bilo treba s sabo, he he…

Pod tole se pa podpišem .Me je bilo lani v Opatiji zaradi tropa takih izmečkov prvič v življenju sram da sem Slovenka .

Sem danes prišla z Raba. Ljudje prijazni, pripravljeni pomagat, apartma čist ‘ko suza’. Trgovine založene, ni da ni, cene pa take kot pri nas, za HR izdelke tudi nižje. Sadje in zelenjava na tržnici že na daleč domače, sveže. Ne to kemično obdelano sr****, kar pri nas kupujemo v marketih in na placu, pa je vse uvoženo iz Španije in Tunisa. In za vsakim vogalom je poštena domača pekarnica.

Tako da se malo skulirajte glede naših sosedov. Pozdravi prvi, pa dobiš prijazen odzdrav. Stopi k človeku z nasmehom, pa ti ga bo vrnil, preden se oglasiš. ABC medčloveških odnosov, pa je. Besede prosim, dober dan, hvala odpirajo vsa vrata. Ne samo na Hrvaškem.

ja je čist prav, da se penite na hrvate. če nimate niti za položnice in lahko samo sline cedite, ko vidite morje na sliki je to najboljša terapija.

Ja se strinjam s tabo Marjanca 78.

Upam, da si prava za tisto, k jst mislim da je

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close