Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek City park – igralnica za otroke

City park – igralnica za otroke

Zdravo!

Zanima me, ali ima City park igralnico za otroke in če ima, kako zgleda, kaj je v njej? Nisem je še zasledila, čeprav se kar pogosto tam nahajam. Res pa je, da odkar so ga prenovili se bolj zadržujem samo na tem koncu, kjer je Interspar…

Hvala!

Igralnica je v zgornjem nadstropju, pri slaščičarni POD VODO. Ta igralnica je za večje otroke, ker je sestavljena kot labirint, sploh pa mora imeti otrok tam nadzor – oni jih ne čuvajo.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Koliko pa naj bi bil otrok star za tja. naša je leto in pol. A je to premalo?

Kje pa še obstajajo kakšne igralnice za tako starost?

Hvala!!!!

Ja to je definitivno premalo.
Tja po mojem mnenju pašejo otroci od 4, 5 leta naprej.
Je kar veliko, in ker je polno enih labirintov, toboganov…se ti tam otrok v trenutku lahko izgubi.
Kje bi bilo kaj za tako majne otroke pa nevem
LP

V CP za tako starost nimaš igralnice. Poskusi s kakšnimi igralnimi uricami, ki jih prirejajo v vrtcih za nevrtčarske otroke (nisi napisala, če hodi v vrtec). Drugače pa kakšne prireditve, zunanja igrišča,… Prav varstvo, da si ti frej v igralnici pa ne vem, če kje obstaja.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Pa še fajn je zakajeno, ker se direkt v igralnico vali dim iz sosednje kavarne (ja, “Pod vodo” je kavarna, ker če bi bila slaščičarna, bi bilo kajenje prepovedano!).

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

V BTC je ježkov kotiček, ampak za otroke nad tri leta. Igralnice imajo tako rekoč povsod, le da se otroci tam igrajo na lastno odgovornost, se pravi, da ga ne moreš kar tako pustiti. Bolje, da se zmeniš z možem/babicami/dedki/prijatelji in greš po nakupih sama.

4 krat 6 je 24

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close