cena bele plombe
jaz sem bla pri tej zobarci decembra prvič; prej sem hodila v študentsko ambulanto, ker pa nisem imela več statusa, sem šla k tej “javni”; plomba je bla majhna; 40 evrov se mi je zdelo ogromno … hm, ma kako se lahko cena tako razlikuje od zobarja do zobarja (mislim, če ne delajo privat; ker nisem šla privat)? a ne bi mogla bit cena enotna po vsej državi?
Pa si dobila račun? moj oče je bil pri zobarju, mu je naredil plombo in rekel, to bo 40€,pa ga oče začudeno pogleda in vpraša koliko? in on reče no, naj vam bo, 30, za vas…
kam gre ta sve – seveda vse brez računa, če bi blo pa z računom bi bilo pa več? od kod to “dovoljenje” da so res take razlike in da lahko kar na lepe oči določajo ceno. A njih pa nobena inšpekcija ne kontrolira al kako?
poglejte bele plombe pri zobarjih brez koncesij se gibljejo zelo različno, tudi po 100 evrov! bele plombe pri zobarjih s koncesijo pa različno, za hčero sem dala okoli 15 evrov in seveda dobila račun, ker sem ga zahtevala!
račun ti dajo vedno, če ga ti zahtevaš, ampak jaz včasih raje rečem, ne rabim računa, če bo zato račun kaj nižji, jebat ga, kriva je itak država, ker vse draži za znoret!
Forum je zaprt za komentiranje.