Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj pomeni hiša na ključ?

kaj pomeni hiša na ključ?

???????
A je že opremljena in vse?Ne vem,kaj je vse všteto.

vse.samo ključ dobiš in se vseliš.za bežigradom v lj so bile včasih 3 razstavljene,zelo lepe.sem jih šla gledat in smo se kar topili.

Ne, opremljena pa še ni. Pohištvo si moraš še kupit.

nič ni opremljena, dejte ga no lomit … Mogoče so bile opremljene vzorčne hiše, ki ste jih gledali. Vsak proizvajalec hiš ti lahko pove, kaj vključuje hiša na ključ. Kot vem, recimo pri Kagerju ne vključuje talnih oblog in keramike v kopalnicah, pri drugih pa recimo da. Večina ponudnikov montažnih hiš ima na netu tudi napisano, kaj vključuje cena na ključ, recimo tale: http://www.owakustik.si/atena/13-atena-150 (glej pod dodatna ponudba, to naj bi pomenilo dokončanje)

pri teh,ki so bile raztavljene si si lahko izbral barvo,pohištvo si dobil noter.kaj imajo drugi ponudniki pa me ne zanima.če bi imela denar bi jo vzela,ker se potem ne rabiš ukvarjati z ničemer več.

Splošno uveljavljena raba termina ‘hiša na ključ’ pomeni hišo, ki je zgrajena in so opravljena tudi vsa notranja dela, pohištvo pa ni vključeno.

Morski konjiček, tudi če tebe ne zanima, kaj imajo drugi ponudniki (se pravi večina ponudnikov), pa je avtorica vprašanja najbrž da spraševala za splošno uveljavljen pomen termina, in je zato fer, da se ji tako tudi odgovori. Najbrž da ne bo kupovala samo pri tistih, ki si jih ti osebno gledala. Pa niti nisi napisala, kateri ponudniki so to.

Mimogrede, tiste tri hiše, ki so bile svoj čas razstavljene za Bežigradom, so že pred leti podrli. In noben od proizvajalcev, ki so tam razstavljali, nima v svoji ponudbi hiše na ključ na način, kot ga ti opisuješ.

napisala sem,da so bile ne,da so še zdaj.http://www.bolha.com/oglas382432427/vrstna-hisa-na-kljuc tukaj imaš en link hiše na ključ.pohištvo naročiš pri njih.izdelajo ga pa po vaši želji,barvi,..poznam 2 družini,ki sta pred 8 leti kupili hišo na ključ in so prinesli vanjo samo svoja oblačila.tako,da res ni potrebno pisati,da to ne obstaja,itd,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close