Zamenjati dobavitelja elektrike?
Kaj bo, če/ko bo, bomo šele videli. Moje mnenje pa je, da četudi bi kakšno podjetje propadlo (sicer dvomim), z danes na jutri ne bo mrka. A če bi vendarle propadlo, se boš pač prestavil k drugemu ponudniku. Sprejeli te bodo z veseljem.
Moj svak je že šel k novemu ponudniku – prvi mesec imajo elektriko zastonj 🙂 Kasneje pa (po zdajšnjih cenah) cca 10 € manj, kot do sedaj.
S to poceni elektriko je nekako tako, da je res nižja cena, vendar ne gre računati celoten znesek vrednosti za porabljeno el.energijo, ker je nižja samo cena porabljene elektrike, ne pa priključnina in ostali stroški, tako, da preverjeno, niso cene tako nizke kot se nam zdi, pa še kmalu bodo oz. se že računajo prestopi med distributerji.
Mislim, da se motiš. Citirano s strani Gen-i in splošnih pogojev:
Prvi mesečni račun bo izkazoval 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta na celoten znesek računa, tako na energijo kakor tudi druge postavke (uporaba elektroenergetskih omrežij, dodatki in prispevki k uporabi elektroenergetskih omrežij, trošarina in preostalo).
Vir:
Živjo,
jaz sem jim poslala račun sedanjega dobavitelja, da mi naredijo ponudbo. Dobila sem jo takoj, ampak je tako majhna razlika, da se mi ne splača zamenjati – predvsem glede na to, da bo tudi naš sedanji dobavitelj s 1.6. nekoliko znižal ceno.
Verjetno se tistim, ki imajo večjo porabo, pa kar precej pozna.
Lp T
Forum je zaprt za komentiranje.