Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek konvekcijska pečica

konvekcijska pečica

Bila pred časom že ta tema, pa vendar…morda bo sedaj kdo videl, ki to pozna. Pred sabo imam prospekt od Interspara in notri je konvekcijska pečica Perfekt. Zanima me, ali je to ista zadeva kot od TOP SHOPa, le precej cenejša. Ima kdo eno ali drugo in ve povedati kako se obnese ta zadeva. Ali pa povejte samo mnenja, razmišljanja o tej zadevi…Je res tako OK? Bere se lepo. Hvala!

Jaz imam majhno kuhinjo in ko vidim eno tako zadevo, samo pomislim na to, da jemlje spet nek dodaten prostor, ki ga nimamo. Pa seveda kuri elektriko, mi pa kuhamo večinoma na plin. Električno pečico pod štedilnikom pa imamo, in v njej znam vse speči.

Pa nisem nič proti takim novotarijam. Če bi imela ogromno prostora v kuhinji, bi si jo morda celo kupila. Še prej pa bi me zanimalo, koliko je dela s čiščenjem te zadeve.

Mene tudi zanima v čem je fora teh konvekcijskih pečic, razen da priprava poteka z manjšo količino maščob.

Jaz sem jo imela in sem jo vrgla stran, ne da bi se sploh pokvarila.

Reklame se res lepo berejo, peče pa se v tej pečici bolj čudno. Meni je bila uporabna edino za peko peciva iz umešanega testa in za narastke, recimo rižev. Saj tudi meso in ribe se spečejo, a količina mora biti majhna, če ne, znotraj ni prepečeno. Pa tudi med pečenjem nastane vonj po smodeči plastiki, sicer rahel, a me je motilo.

Za silo je uporabna, če nimaš druge pečice. Ni šans, da bi jo uporabljala sedaj, ko imam novo kuhinjo.

Si imela prav to iz reklame? No, jaz bi pekla majhne stvari,v bistvu je moja želja celo kosilo noter naredit, saj sem sama. Samo kako lahko smrdi po plastiki, če je posoda iz stekla? Pokrov? Hvala za odgovor!

Smrdi zato, ker so materiali slabi in se ob visokih temperaturah iz njih sprošča vonj. Ne iz steklene posode, ampak iz pokrova, kjer je inštalacija.
Kupila sem jo v Interšparu, poceni. Po mojem bi pa kakšna dražja izvedba bila boljša.

Najlepša hvala še enkrat, ne priporočam. Torej šparova odpade, ravno danes so jih dobili. Top shopova ima še dve funkciji več kot intersparova,poleg kroženja vročega zraka, tako, da, bom poskusila. Stara pečica je fuč, štedilnik pa še dobro dela zaenkrat, tako, da bo to za nekaj časa…

Kakšne buče.
Vse te cenejše pečice so popolnoma enake kot TopShopova.
In v njih se prav lepo zadeve pečejo. V reklami sicer res izgleda vse malo preveč pravljično, ni pa daleč od resnice.
Jaz jo obužujem.

Za peko rib in perutnine je naravnost fantastična. Pa še na balkonu jo lahko uporabljaš in v stanovanju nimaš vonja po ribah.

konvekcijska pečica
Jo imam in ne bi govorila slabo o njej. Je bila draga , vendar nič ne smrdi po plastiki ali drugem materialu. Zelo primerna za pripravo enega obroka v celoti, za več oseb je premala.
Meni pride prav, ker kuham samo zase. Menim, da je smiselna , za ljubetelje mesa in zelenjave..
Kuhanja se nisem lotila, lahko pa povem, da piščanje meso, meleto meso, krvavice, pečenice in zelejava so izvrstni. Okus je nekoliko spremenjem, ker v mojem primeru ne uporabljam olja, ker
je moj problem odvečne teže uživanje hrane z preveč maščobami.
Lahko pa povem, da tudi kg počasi gredo dol,, zaradi česar sem vesela, da jo imam.
Vsekakor ta zadevca pa ni namenjana enakovredni zamenjavi za klasični štedilnik.

Sama se tudi čisti če jo znaš nastaviti v navodilih vse piše,

tudi jaz sem zadovoljna in ni mi žal da sem jo začela uporabljat dobila sem jo v dar od moža za božička super darilo. Jo imam že nekje 2 leti je taprava tista najdražja pa ne zaradi cene gre se zaradi kvalitete materjala in moči. Meni nič ne smrdi apak diši po meseku fajn lepo zapečenem in sočnem če jo znaš pravilno uporabljat. Moraš tudi gdaj uporabit folijo za pečenje če ne želiš presuho meso jest,Kadar pa delam čufte je tudi super saj jih lepo popečem v pečici do željene barve, tudi oblike ostanejo takšne kot si jih naredil sam, Omako pa narediš posebej v posodi in še kuhaš 15 minut, lahko bi jih tudi kuhala v tej posodi pa mi ni prišlo na pamet kot sedaj ko to pišem naslednjič bom tako naredila. Danes je nedelja in smo pekli v njej reberca vsi so hvalili kako so dobre, malo iznajdljivosti pa je tu potrebo. Lp nagelj

Jo imam že pol leta. Vse kuham,pečem in talim zmrznjeno meso. Skratka 5 funkcij v ENEM !

Poraba el. energije 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} manjša!!!!

3 vrste jedi hkrati

Sa samske ENKRATNA

Zelo zadovoljen !!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close