Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mladinsko kolo

mladinsko kolo

Katero mladinsko kolo 24″ mi priporočate za nakup,
najlepša hvala,
lp.

Misliš katero znamko? Znamka je še najmanj pomembna, važno je da se otrok pelje.Jaz sem mojemu kupila kar rabljeno za 45€, več ne dam za kolo, super mu je všeč, je ful navdušen in ni mu mar, ker je ena leva znamka. Sedaj mu to res še ni važno, star je šele 7 let.)
Kupi kolo, ne znamko!

To pa NIKAKOR ne drži.še kako pomembna je znamka kolesa, kajti od tega je odvisna kvaliteta kolesa ( zavore, amortizerji,…) in potemtakem tudi VARNOST otroka. Pri nas prodajajo cel kup ž.klase koles iz Italije, Kitajske,…ki so lahko zelo nevarna za otroka.
Ni pomembna znamka zaradi znamke,temveč zaradi kvalitete.

Oh, daj no mir.

Moji otroci so se vedno vozili s kolesi neznanih znamk in so bili vedno varni.
Danes je bolj pomembna kvalitetna čelada.
Nikoli nismo gledali na znamko kolesa in tudi ne drugih stvari.

Moj pokojni stari oče je kolesa izdeloval in kar nekaj vem o njih.
Kot otrok sem bila na kolesu brez znamke, brez čelade po cele dneve in sem še vedno tukaj.

No, no,…vsak po svoje.
S tem, da takrat,ko si ti bila mlada ni bilo toliko koles, motorjev, rollerjev,avtomobilov na cesti …..niti ni bilo cenene kitajske ali podobne robe,…

Sam se zelo veliko prevažam z kolesom in vidim ( in tudi vem) marsikaj o tem.
Očitno ne ločiš pojma kvaliteta in znamka, ki nista nujno povezana.
Primer: Milka čokolada – znana je , kvalitetna pa zagotovo ne.

Mi prisegamo na kolesa SCHwinn, tudi zato, ker ne kupimo kolo za eno sezono, pač pa vsaj za 6 let…. (imamo tri otroke, vsak uporablja kolo dve sezoni),

pa tudi zelo veliko kolesarimo (za par km na mesec zdrži najbrž tudi kitajsko kolo…., mi pa naredimo vsaj 50 km na vikend, če je vreme…)

že komaj čakam…

l

Ne vem no.
Jaz imam mestno žensko kolo, kupila sem ga v Sparu, nobena znamka.
Vozim ga že 6 let in je še vedno celo, nikoli iz njega ni še nič odpadlo, niti pokvaril se še ni. Kako eni komplicirate.

Otroku kupi kolo za vozit, ne za gledat.
Jaz svoji kupim vedno rabljeno kolo, malo večje, ker ga hitro preraste.

Tudi moj otrok se vozi s SCHwinn kolesom. Kupili pa smo ga rabljenega,starega 2 leti.

Kupi kolo, ki mu bo všeč in da ne bo preveč težko. Naš je imel nazadnje otroško kolo iz Hervisa – znamke se ne spomnim, ampak bilo je težje od mojega. Kvalitetna mladinska kolesa so KTM; Schwinn, … ampak je tudi cena precej visoka.

Pa še odgovor 8.00:
če ne bi bila pomembna oprema in okvir kolesa, bi jih vsi kupovali v šparu. Kvalitetno kolo zdrži večje obremenitve, je lažje,… in še bi lahko naštevala. Tvoje kolo ti verjetno (dobro) služi za vožnjo po mestu, nekateri pa ga gonimo še kam drugam, zato je še kako pomembno vse prej našteto.

Jaz imam Schwinna 16″ Lil stardust na prodaj. Hčerka ga je vozila 2 leti, sedaj ima novega, ampak tisti, ki vedo kakšna so Schwinn kolesa, vedo, da je po dveh sezonah kolo še kot novo. Če je kdo zainteresiran- moj mail je galerija.stibl@gmail.com
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close