Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Veterinarska ambulanta Zvitorepka – Celje

Veterinarska ambulanta Zvitorepka – Celje

Zanima me če kdo pozna, kakšne izkušnje imate, pričakujemo štirinožnega člana pa me zanima ali naj izberemo Zvitorepko ali dr. Matko iz Topolščice. Hvala

Če vam je Zvitorepka blizu vam jo definitivno svetujem. Prijazni, ustrežljivi, fleksibilni, strokovni, polni informacij….. Meni zelo ok!

Ja bližje so mi. Če imaš ZS bi te še kaj vprašala.Hvala

dr. Matko, definitivno! Ni vse v prijaznosti.

o Matkotu sm slišala nekaj takega, da če nisi V.I.P. stranka z V.I.P. živaljo in V.I.P. denarnico, raje ne hodi tja… Imam kolegico, ki lih niso V.I.P. in so tja peljali psa, pa je bil Matko dokaj osoren do njih- jih je obravnaval zviška pa tko (kot ljudi neke nižje rase)… plus poleg tega čez en teden psa ni bilo več med živimi, čeprav so ga peljali le na cepljenje…

Drgač pa v Žalcu vem, da so OK.

Mi nikakor nismo VIP stranke z VIP denarnico, imamo mešanca, pa je bilo pri Matkotu vedno odlično poskrbljeno zanj. Za one druge pa ne morem reč, ker ne poznam.

Moram priznati, da kljub temu da je dr. Matko zelo dober, se je njegova ambulanta prelevila v čisto industrijo, nažalost so izgubili tisti šarm s katerim so zasloveli. Našo prejšno psičko je on osebno obsodil na zelo kratko življenje zaradi displazije že pri dveh letih, psička je pri 10tem letu preživela materničnega raka in na koncu dočakala skoraj 14 let.

Kar se pa tiče zvitorepke, moram pa povedati, da poznam najman 3 pse (dva od staršev, katerega ena je pojedla cel kamen, in mojega, ki je ima konstantno probleme), katerim so rešili težave zelo hitro in kar je nam najpomembnejše, z zelo lepim pristopom in razumevanjem stresa lastnikov. Vedno prijazni in če se zgodi, da gre za poseg katerega oni ne opravljajo, z velikim srcem napotijo k nekomu, ki je za to specializiran, in nima z njihovo ambulanto nobene povezave razen strokovnega spoštovanja.

Meni osebno so oni daleč na prvem mestu ljudi katerim zaupam svojega ljubljenčka:)

Imamo mucka in smo pri njem opazili da iam vneto uho,pa me zanima ali lahko pridem iskat kapljice za uho ali mora bit muc pregledan in kakšna je cena pregleda in zdravil? Hvala vam za odgovor.

Ni vsak za vse. Matkota ne poznam, je profi in je temu primerna tudi cena. Zvitorepka… najprej 30€ za to, da mačka 2x okol obrne, termometer v rit in reče, da je klasičen prehlad. Predpiše antibiotik, une roza, klasika, 53€. 4 dni po pregledu in plačilu, maček ne je, izbruha vse kar ji pride v gobček, voda, antibiotik(kako ji ga naj pol ram, analno?) vse kao prjazni, humani… prjazni humani moja r’t! gnar, gnar gnar in še 1x gnar! komercjalno! in tle ni nobene prijaznosti in humanosti.

Pozdravljeni,
Mi smo dobili muco staro mesec in pol in mislimo da ima težave z prebavo ker ne opravlja potrebe.V treh dneh je šla lulati samo 1x.Kakala pa sploh no hotela je kakati ampak ni mogla.Jutri jo peljemo veterinarju ampak vseeno bi prosila za kakšen nasvet.Kako rešiti težavo pri zaprtju.Lp

Zvitorepka, ce imate globoko denarnico. Jaz bila parkrat razocarana, tudi z izvedbo samo. Nefleksibilnost.
Mocno pa priporocam veterino Zamba na Polulah – mladi, entuziasticni veterinarji, s srcem pri stvari tudi ob 3 zjutraj, ce je treba. Pa veliko veselja z zivalco zelim.

Nesite živali čim dlje od Zvitorepke. Predvsem, če ordinira veterinarka s kratkimi kodrastimi lasmi. Ženska nima nikakršnega odnosa do strank in je groba z živalmi (na meji sadizma). Poleg tega vam zaračunajo za isto storitev različno, omenjena gospa tretjino več kot drug veterinar, brez specifikacije obračuna (na račun je napisala samo matrial, brez opisa).

Tud jaz slabe izslusnje z Zvitorepko…

Računajo kako jim paše neglede kaj opravljajo…

Priporočam Žalec.

Na splošno pa priporočam, da tako pri zdravljenju živali kot ljudi zaupate svojemu občutku. Obstaja ogromno informacij na internetu, če se z neko odločitvijo veterinarja ne strinjate/v njo dvomite, dajte to izrazit. Vi imate neposreden vpogled v to, kar se z živaljo dogaja, veterinarji niso bogovi. Če vam oseba ne želi prisluhnit, pa poiščite novo.

Cepljenja pa niso kar tako, še posebej za starejše živali. Ja, cepljenje je lahko vzrok smrti, čeprav seveda o tem ne govorijo. ko cepite mladičke, nikar ne opravite več cepljenj hkrati, ampak cepite v razmaku. ja, zato boste morali večkrat zapored k veterinarju, ampak bo telo živali laže sprocesiralo te doze in ne bo takšne nevarnosti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close