amc posoda
En komplet je zelo širok pojem, ko sem jo pred leti prvič kupovala, so obstajali trije kompleti- velik, srednji, mali. Tega zdaj ni več. Bodi pa pozorna, po internetu se prodaja ta posoda, par let stara, katero ne prime magnet, torej je neuporabna za indukcijo. Pred kratkim sem videla na bolhi, da nekdo prodaja kao dve leti staro, pa se po hitri pokrovki vidi, da je stara najmanj sedem let, toliko časa delajo ta novo izvedbo, primerno za indukcijo.
Pred letom in pol sem kupila za hčerko eno višjo in eno srednjo posodo s pokrovko in hitro pokrovko, cena je bila nekaj čez 700€, za 20€ sem lahko dokupila še kozico iste velikosti. To je bilo takrat kar ugodno, je bila ena akcija, drugače bi prišlo krepko čez tisoč.
Sem hotela napisat, da mi je malo žal, pa mi ni, ker vem, kako zelo je uporabna hitra pokrovka, katera je neprimerljiva z ekonom lonci. Mene pa malo skrbi, kako bo, ko mi crkne steklokeramika, ker na indukcijo pa ne bi šla, ker imam cel kup RF posode, katera ni uporabna na indukciji.
Lonec premera 24 cm in visok 20 cm z navadno pokrovko(5 litrov od katerega so uporabni za kuhanje 4 litri, ker posode ne smeš napolniti več kot do ročajev, če kuhaš tekočino) ima ceno 400 eur. Še poleti je bil 360 eur. Sekoqvik pokrovka je 500 eur. Torej skupaj 900eur, če dodaš še audiotherm(ki popiska, ko je začetek oziroma konec kuhanja) je še dodatnih 40 eur.
Imaš pa možnost kupiti komlet z vsem naštetim + 7-litrski lonec z pokrovko + kovinsko cedilo za kuhanje na pari + čistilo za 1100 eur.
Pri posodi s premerom 20 cm so cene za približno 100eur nižje, vendar jo ne priporočam če niste ravno dvočlanska družina(si predstavljate kam daš 4 zrezke v takšno posodo!!). Moja je na žalost premera 20, zato vem kaj govorim. Saj z mineštro še gre, ampak za juho je že premalo, da o večjih kosih mesa ne govorim. Ob nakupu sem pač nasedla….
Če bi jaz še enkrat kupovala bi kupila tale komplet od 24 brez pomislekov, ker ko imaš to, ne potrebuješ ničesar več.
Lep jutranji pozdrav!
Vas zanima, kako nabaviti AMC?
Enostavno in najhitreje: pošljite e-mail: plamenec@amis.net
klic na gsm: 041 636 604, Dušan
Še v jugi si lahko v Avtotehni kupil AMC. Kompleti so bili 1000,00 dem cenejši kot od akviziterjev pa še v javnih skladiščih si jo prevzel z delnim plačilom v dinarjih. Komplet za 3.600,00 dem si tako plačal skoraj pol manj in to brez šverca. Metalka je prodajala pa Milox, ki je bil še cenejši, pod istimi pogoji. Ko vidim tele cene danes ne morem verjeti.
Forum je zaprt za komentiranje.