Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hotel Falkensteiner v Zadru – a kdo pozna?

Hotel Falkensteiner v Zadru – a kdo pozna?

Ali ste bili zadovoljni, je voda topla? Razmišljamo da bi šli tja čez dva tedna.

Poleti je tam fino, v njem še nismo bili, a se vedno sprehodimo mimo.

Hotel je super, sobe lepe, hrana zelo dobra, otroški kotiček je zakon. Skratka vse je O.K, razen BAZENOV. Imajo en majhen notranji bazen, kjer je voda zelo mrzla. Midva z možem se sploh nisva mogla kopat, otroku je pa vseeno kakšna voda je tudi če ga zebe. Savne so še kar solidne.
Torej če greste na dopust zaradi kopanja, potem tale Zadar Falkenstain pogrne na celi črti.

Bili za prvega novembra in nikoli več. Soba še kar, Wc puščal, posledično skoz mokro in smrdeče, hrana pa obupna. V otroškem kotičku pa ful velikih, odraslih otrok, ki so se non stop obmetavali z zogicami. Ta majhni niso imeli sploh možnosti za igro, ker je bilo prenevarno, da bi kak šus v glavo dobili. Za ta hotel sva se odločila, ker so ga vsi ful hvalili in sva si rekla, to pa pol mormo res videt. Prvič, zadnjič in nikoli več. Verjamem, da je poleti boljše, ker so zunanji bazen, tobogani,… In to še ni vse; sobarica ukradla prijateljem del nove igrače – sestavljanke, ki pač brez tega dela ni bila več celotna. Še dobro, da so imeli račun sabo, saj jo je kupila tri dni nazaj. Res, tega pa ne bi verjela, če ne bi videla. Šef ji je skeširal keš na roko po tistem, ko je morala zapustit sobo, da so ji prebrskali vso prtljago in vso sobo.Tko da, pazite na igrače in nas tam definitivno ne vidijo več, pa tudi žal pohvalnih besed nimam niti malo.

No, mi pa imamo s tem hotelom enkratne izkušnje! Bili 3X, enkrat poleti in dvakrat spomladi. Sobe velike in lepe, hrana enkratna, ogromno izbire, otroški kotiček super, poleti animacija vsak večer. Zadar v bližini, lepo mesto, veliko za pogledat. Zunanji bazen velik, tobogani za otroke, skratka ni da ni. Nam se tudi voda v notranjem bazenu ni zdela hladna, pa smo glede tega kar zahtevni tako da ne vem…..Mi gremo zagotovo spet, čeprav je drago . Smo bili kar dosti po Hrvaški, boljšega hotela pri njih še nisem videla.

kaj pa bo sobarca z enim koščkom igrače….

ah kdo bo pa kriv , če ne sobarce , aja al pa hrvati

za itak,, Si malček prehitro obsodil-a. Sobarica je priznala, da je vzela del igrače. Kaj bo oz. kaj je hotela z delom igrače, ne vem in me niti ne zanima. Dejstvo je, da ga je ukradla.
PS. Moje korenine so hrvaške, tko, da v lastno skledo ne bi pljuvala. Sem pa pristaš resnice in zagovarjam kar je prav, pa naj si gre to za mojega družinskega člana ali tujega.
Obožujemo pa naprimer hotel v Umagu – Sol Garden Istra Hotel. Za nas čista desetka, Falkenstainer pa ne bi prav z užitkom priporočila.

Bili v tem hotelu za majske počitnice, pa nikoli več, kupili so nas z 5 zvezdicami, prideš tam, pa kot v zaporu, doplačilo garaže 15 eur, plačan pogled na morsko stran, 800 m do plaže, samo pogled pa na gradbišče, sobe nefunkcionalne, kopalnica nima vrat, balkon 1m2, hrana slaba, low budget hotel, vsak v Istri ima z 3 zvezdicami enak nivo kvalitete, kar pa je za našo družino premalo.

boris

Smo hodili do korone, oziroma do predlani, ko so bili otroci še toliko majhni, da jim je bilo to zanimivo. Vsako leto smo šli maja ali v začetku junija na podaljšan vikend.

Dejansko na Hrvaškem težko najdeš dober hotel. 5 zvezdic ne pomeni nič. Bili lani v Beruliji 5*Bluesun. Hotel katastrofa, vse na pol propada.

Mi smo bili zdaj za prvi maj v tem Diadora Family..obup. Za 5* ta pogrne na celi črti. Soba umazana, mrzla vodo v kopalnici, komarjev milion, postelje za 12 in 13 letnike absolutno premajhne, kar bi bilo fajn omenit dimenzije, v zunanjih bazenih žabe…mize v jedilnici umazane, sploh niso sproti pospravljal, no pol za 1.5 se je mal pojačalo število zaposlenih.

Nikdar več.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close