Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek postdoktorski študij

postdoktorski študij

jezikoslovja, lingvistike, slavistike ipd.

iščem linke, pa nič pametnega ne najdem.

kakšna ideja?

kjerkoli na Zemlji 😉

vse se hoče, če se da!

svaka ti čast :))))))))))
slišala sem že za postdoktorski študij dramaturgije, tvoje smeri pa še ne. Če ni skrivnost, si zaposlena na FF?

Si poskusila na ZRC-SAZU? Mislim, da se splača poklicat na posamezne oddelke in povprašat.

http://odmev.zrc-sazu.si/zrc/modules.php?name=insti

če se sprehodiš po FF, visijo na oglasnih deskah skoraj vseh oddelkov “oglasi” za podoktorske študije, skoraj vedno. Iz česa pa si doktorirala, če ni preveč osebno vprašanje?

nope 😉

vse se hoče, če se da!

ja, bom morala malo na FF (zdaj, ko sem na porodniski, me pot le redko zanese v tisti konec). pa na ZRC SAZU bom tudi pogledala. za 2005-2006.

vse se hoče, če se da!

Joj, ženska, dobra si!
Si želim, da bi imela vsaj polovico tvoje samodiscipline. :))) Moja je na nuli bolj ali manj že celo življenje. :(((

Hehe, na stara leta bo pa mogoče že bolš. 🙂

Veliko uspehov pri nadaljnjem študiju!

V Nemčiji gre preko Humboltove fundacije, potrebuješ gostitelja, znanje nemškega jezika (velja predvsem za družboslovje), dobre znanstvene reference, okoli pol leta časa preden izveš rezultat, pa malo sreče.

Jaz odhajam tja naslednji teden s svojo sončico prav iz tega razloga…

ja, sem nekaj brala o tem na netu. ampak – jaz bolje obvladam anglesko ali spansko kot nemsko. razumemem ze, govorim pa tako tako :)))
ajnšuldigung, kan ih das probiren?? ;))))))))

lepo se imej, pa veliko uspehov!

ps: za kako dolgo pa greš?

vse se hoče, če se da!

za deset mesecev

You will be pleasantly surprised to learn about our generous offer.
The link to our offer is valid for only one day https://tinysrc.me/go/hg0PJIWng

postdoktorski študij… slavistike al karkoli že… up. ime in pa odgovori (“nope” in podobno) pa v angleščini… Žalostno.

Očitno je vsak povprečen vaščan bolj narodno zaveden.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close