Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nesramna stranka

Nesramna stranka

Ne boste verjali, kaj sem doživela. Že celo življenje imam opravka s strankami, pa me še nikoli nobena ni označila za nesramno in arogantno. Zadnjič pa je prišla ena stranka in se kar spravila name, da sem opravljala delo, ki ga sploh nisem in da stvari potekajo prepočasi. Ko sem ji hotela obrazložiti, da delavca, ki opravljata to delo, nista kriva za zastoje, mi je zabrusila, da to ni res ,da ona že ve, da lahko delo hitreje poteka. Ponovno sem ji poskušala razložiti, zakaj je prišlo do zastojev. Ni se ji dalo dopovedati, zato sem se umaknila. Zvečer je poklicala mojega nadrejenega in zahtevala, da se opravičim. Pri mojih skoraj 40. letih me je označila za mlado in naivno, arogantno študentko.Dobro, da imam podporo pri sodelavcih, ki so takrat delali z mano.Me je pa zelo prizadelo.Ne vem kaj je ženska imela od tega, da se je spravila name?

mogoče je pa ljubosumna na tvoje delo in jo to močno jezi,zato se je pa spravila nate.Veš eni lahko tudi na ta način hočejop nekoga spravit iz tira,samo ti če veš da delaš dobro se ji ne pusti.Lp

Aaaaah ne sekiraj se no, izlušči najbolje iz tega. Še vedno zgledaš kot mlada študentka, ostalo pa pozabi, če je načeloma tvoje delo ok.
Oh, dejmo bit pozitivni in poskusit čimvečkrat preslišat slabo pa bo lažje življenje.

ne sekiraj se.Ljudje znajo bit nesramni do konca.Srečno

*****Tudi zate sonce sije****

Pozdravljena, ocitno je imela “gospa” slab dan in se je morala nad nekom znest. Nic nisi bila kriva, delas svoje delo tako kot je treba in naj te ena taka “tempirana bomba” ne spravi v slabo voljo. To se meni dogaja vsak dan, pa ceprav samo preko telefona.
Ni vredno.
Imej lep dan!

nekateri si na ta način baterije filajo, tokrat si je izposodila tebe…

Marsikatera ženska pri štiridesetih, bi zmerjanje s študentko vzela za velik kompliment in bila zanj pripravljena marsikaj prestati.

Se to sem pozabila napisati: Zenska ti je rekla, da izgledas kot STUDENTKA!! Kaj je lahko se boljsega od tega?! Morda je pa bila zavistna, ker je ona ze v letih hehehe
:))))

Očitno ne sprosca svoje jeze tu na forumu in si ji bila ti zrtev:)))

Ni vredno sekiranja. Taki ljudje imajo vec kot dovolj problemov sami s seboj.

če bi mene ozmerjala z 20 letno študentko,ti povem da bi jo vprašala kaj pije..

Nekateri so pač taki, da samo iščejo, kje se bodo lahko kregali in koga bomo lahko nahrulili. Taka je tudi moja dobra prijateljica, na žalost. Kamor koli gremo, vedno se skrega s kom – z natakarjem, taksistom, blagajničarko, itd itd.

Očitno je iskala grešnega kozla, da je napolnila svoj ego.Ne sekiraj se, takih kar nekaj hodi po svetu.Meni ne pridejo do živega.

Dobrodošla v klubu! S podobno foro je ena zadnjič nahrulila mene – da denarja pa že ne bo dajale eni sfalirani študentki…O.k., njena izbira. Ko je bilo robo treba menjat, pa je bila tud študentka dobra. Ampak si je študentka zapomnila in menjave ni bilo…Nikar se preveč ne sekiraj, s arogantneži se srečujem vsakodnevno in niti eden izmed njih ni vreden, da bi se sploh spomnila na to..

Kod da smo babe tle gor pa kej boljše!!! Pa jade!

Tudi meni se od vsega najbolj padlo v oči, da te je označila s študentsko. če pa to ni kompliment, ko jih ima ženska 40, potem ni nič.

Tudi meni se od vsega najbolj padlo v oči, da te je označila s študentsko. če pa to ni kompliment, ko jih ima ženska 40, potem ni nič.[/quotemoli da si še

apo prednisone prednisone 20mg tab price iv prednisone
https://prednisonet.com prednisone 200 mg tablets
prednisone 54899 prednisone prices buying prednisone without prescription

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close