Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje najcenejše kartuše

kje najcenejše kartuše

lahko tudi neorginal, imamo lexmark

bom izkoristila tole temo!

ljudje kupujejo najcenejše možne tiskalnike ampak se ne zavedajo, da cenejši kot je tiskalnik, dražji je potrošni material! črnila, glave tonerji bobni ….. proizvajalec pač mora nekje zaslužiti! Pa ja ne mislite da na tiskalnikih 🙂

lexmark je tipični primer poceni tiskalnika in hudo precenjenih črnil in tonerjev. Mnogokrat se ti splača kupiti kar nov tiskalnik, saj te pride ceneje kot nakup barvnega in črnega črnila.

ko kupujete tiskalnik se pozanimajte tudi o črnilih/tonerjih, ceno in količino mililitrov/prahu v črnilu/tonerju!!

no pa k tvojem vprašanju 🙂

povej kater tiskalnik imaš bomo lažje pomagali, kajti tudi kompatibilnih črnil ne moreš dobiti za vse tiskalnike 🙂
novejši ko je tiskalnik, manjša je možnost za kompatibilna črnila.

Pojdi na http://www.dobratrgovina.com, že 5 let imam njihove neoriginalne kartuše in zelo poceni canon tiskalnik, pa vse štima tika taka

Najcenejše kartuše najdeš na printink.si.

se strinjam, sam imam star tiskalnik laserjet 1018 od hp-ja, pa sem pred kakšnim mesecem našel ta printink.si, sploh ne moreš verjet, da je toner q2612a lahko tako poceni (s poštnino samo 23,70 EUR), in še dela brez težav.

topsolutions.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close