Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kavarna Pod vodo

kavarna Pod vodo

Prosim, če mi lahko kdo pove, kje natančno v ljubljanskem BTC je kavarna in slaščičarna Pod vodo? Hvala!!!

Je v City Parku. Parkiraš v 3 nadstropje, greš skozi prehod, in na koncu tunela takoj na desno. Ne moreš zgrešiti.

Hvala!

Pravzaprav je v 2. nadstropju, parkirišče je še pod streho. Mimogrede: plačuješ lahko SAMO z gotovino. Smo bili zadnjič osstrih besed, saj nimajo nikjer napisano, da ne moreš plačati s kartico in žal nisem imela s seboj denarja. Šef izmene je prav nesramno odreagiral na moje vprašanje, kje imajo napis, da je plačilo možno samo z gotovino. Skratka, tja bom še šla samo zaradi dobrega sladoleda, nikakor pa ne zaradi vljudnosti.

Pravzaprav je v 2. nadstropju, parkirišče je še pod streho. Mimogrede: plačuješ lahko SAMO z gotovino. Smo bili zadnjič osstrih besed, saj nimajo nikjer napisano, da ne moreš plačati s kartico in žal nisem imela s seboj denarja. Šef izmene je prav nesramno odreagiral na moje vprašanje, kje imajo napis, da je plačilo možno samo z gotovino. Skratka, tja bom še šla samo zaradi dobrega sladoleda, nikakor pa ne zaradi vljudnosti.[/quote

prodajalec je zgolj dolžan obvestiti, če se lahko plačuje s karticami. Torej raznorazne nalepke na vratih in to. to, da se plačuje samo z gotovino pa ne rabi obešat na steno ali kam drugam.

Veliko lokalov v City parku sprejema samo gotovino, kavarna pod vodo še zdaleč ni edina.
Saj imaš bankomat spodaj.

Ravno obratno. Trgovine, lokali kjer lahko plačaš s karticami imajo to označeno na vhodu (največkrat). Če ni te oznake pomeni, da lahko plačaš samo z gotovino.

Sladoled imajo gotovo boljši spodaj v kavarni pri Humanicu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close