kako čimprej pozdraviti herpes
Kupi si tiste obliž, ki ti herpes izgine takoj. Kliče se Compeed. Preverjeno, sem jaz imela tako, je zelo draga stvar ampak pomaga. Poskušaj, če ti ni žal denarja, ampak potem imaš še za večkrat. Čez noč si daš tisti obliž in zjutraj ni herpesa. Zelo dobra stvar…Koliko stane pa ne vem sedaj točno ali 20 ali 30€ tam nekje….
lp,
Tisti, ki imamo to srečo, da se nam herpes večkrat ponavlja, poznamo občutek par ur pred tem, ko se herpes pojavi. No, če ti uspe ujeti ta občutek, takrat pomaga ena taka stvarca, ki jo pritisneš na herpes, malo počakaš, zapiska, malo se segreje in konec. Herpes ne gre naprej. Tudi draga zadeva ampak odlična 🙂
Jaz bi pa dodal tale komentar.
Včeraj zvečer sem začutil neko dogajanje na ustnici, ni še blo prav razvidno zakaj gre, ampak sem predvideval da se mi ustvarja herpes. Odločil sem se preventivno ukrepat in soseda mi je dala ta obliž Compeed in sem ga čez noč in do dopoldneva mel gor. Potem sem odstranil obliž;sledil je šok.Mehurček v velikosti tistega obliža…
A lahko zdaj “meni” kdo svetuje kaj je najboljše da naredim? Naj uporabljam še naprej obliže al prestopim na katero drugo metodo??
Forum je zaprt za komentiranje.