Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ikea – Celovec

Ikea – Celovec

Ne me linčat, ampak a je že Ikea v Celovcu odprta ali moram spet v Gradec?

a dejte no nehat s to Ikeo, bučke.Saj ima Ikea valda spletno stran in na njej kaj piše…

Nič ne piše in tudi med starimi temami, če vneseš v iskanje Ikea, ne piše popolnoma nič o tem.
6.11. 2008, dan D za mnoge, očitno (no, saj tudi zame).

EJ, metulka, a je dostava že prišla? 🙂

🙁
Grizem nohte.

piše, piše, samo eni so funckionalno nepismeni
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/IkeaNearYouView?storeId=8&catalogId=11001&langId=-21&StoreName=klagenfurt

Sarkazem ti očitno ni močna stran. 🙂 Preberi še nadaljevanje stavka, za vejico… A ni očitno, da se zezam? Pa tudi datum sem napisala in vse.

Torej za vse, ki ne razumete heca:
Piše vse na strani ikea.at, pa tudi, če uporabite iskanje na monu, boste našli veliko tem o celovški Ikei.

metulka, sori, tole res ni bilo pošteno do tebe.
Samo kaj, ko bo do šestega novembra – in potem do Božiča itd. tule padlo vsaj še 100 vprašanj o Celovški Ikei.
1) Kdaj se odpre
2) kakšen je odpiralni čas
3) Kako se pride tja
4) a se splača kaj kupit
5) a ti pripeljejo na dom, če naročiš nad ………
6) a ti zmontirajo, če naročiš nad …….

Ženske, dajte začet mal brat, no.

Ali je tako dobro založeno kot v Gradcu?
Ali za Celovec rabiš avstrijsko vinjeto?
Katere druge trgovine so v bližini?
Ali bo res Ikea tudi v Postojni?

Ali lahko v Ikei plačujem s karticami?

Pa dobro, da vprašaš za BA, čeprav ti vsako leto pošljejo listek, kjer se hvalisajo, kje vse ga lahko uporabljaš, ampak evrokard pa visa no…

In menda ne rabiš vinjete, če greš kje že…?

Ojej, bom držala jaz pesti, da bo čimprej!
Mi smo se odločili, da bomo šli kar sami iskat. LP!

ne vem sicer kje v Celovcu Ikea bo, vem pa, da ko smo še hodili v H&M v Celovec (center) vinjete nismo potrebovali, ker se ne voziš po avtocestah. Sicer pa tudi mi že nestrpno pričakujemo otvoritev v Celovcu 🙂

Da ne bom smetila s še eno temo o ikei ;), vas kar tukaj vprašam. Rada bi naredila mesne kroglice čimbolj podobne tistim v Ikei. V nekaterih receptih je mešano meso ( goveje, svinjsko ?), kako pa je s sestavo v ikeinih kroglicah ?. če ima kdo doma vrečko in se mu/ji da prepisati sestavine bom zelo vesela.

hvala in lp

vse najdeš na netu

http://www.sweden.se/templates/cs/CommonPage____12926.aspx

Hvala, ta recept sem že našla. Mene zanima sestava Ikeinih ;).

Glede na to, da so Ikeine švedske, bi znale bit zelo podobne tistim, ki jih najdeš en post višje…

Ojej, bom držala jaz pesti, da bo čimprej!
Mi smo se odločili, da bomo šli kar sami iskat. LP![/quote]
No, jaz pa poročam, da je bila prva dostava prejšni teden, druga pa včeraj. Plus tega so mi odgovorili, da brez problema lahko nesem v Celovec zamenjat, ker sem ene par stvari preveč naročila. 🙂

Midva sva zadovoljna in kolikor sva gledala omare, so res kvalitetno in masivno narejene. Sploh glede na težo škatel.

Lp, Petra

No, sem se spomnila nate, Petra, ker vem, da si tudi naročala. Jaz lahko za tri tedne neham gristi nohte, ker so me prestavili na 47. teden. Če pa še takrat ne bo, pa ne vem… bo pa res že kriza.

Ikeo bodo odprli 6 novembra. Poglej na njihovo spletno stran!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close