Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brat bratu

Brat bratu

Mene pa zanima, če je ta t.i. humoristična nanizanka sploh komu smešna? Meni se ne zdi niti malo. Nasploh se mi zdi, da vsak poskus slovenskih humorističnih nanizank izpade bolj butasto. Djurotu bi pa tudi lahko že kdo povedal, da naj se neha blamirat s takimi bednimi oddajami. Teater Paradižnik je bil fajn, NMK in tale Brat bratu je pa obup. Zgleda, da mu je idej zmanjkalo.
Tako. Pošimfala sem, zdaj grem pa lahko spat. 🙂

Ne glej njegovih filmov oz. nadaljevank,da boš mirno lahko živela,da ne boš imela stresnega življenja zaradi Đurota,kdor zna zna,lahko noč

Meni je pa všeč, glede na to, da so mi bili všeč tudi Samo bedaki in konji 🙂 V bistvu ne gre za slovensko humoristično nanizanko, pač pa angleško, “prevedeno” v slovenščino.

Samo za to kopijo je Duro pokasiral lepe denarce. Če se ne motim, je bil znesek nekaj čez miljnon €. Tudi meni je ta nanizanka bedna, nič smešna, dočim nanizanka bedaki in konji je pa bila klasa. Naša ji ne seže niti do kolen.

---------------------------------------- Novi štajerski pregovor: Kjer je dim, tam je tudi radar

Meni pa je zelo vseč. POznam vse epizode iz Bedakov, pa vedno komaj čakam, da vidim, kako bo vse izgledalo pri nas. Šturbej se mi zdi, da je lik izredno dobro zadel. Upam, da bo serija še dolgo.
Tisti, ki vam ni všeč, pa glejte Kmetijo!!!! Verjetno je bolj na “nivoju” za vas.

Meni je nanizanka svetovna, dosti boljša ko klinika recimo. Ena dva nadaljevanja sem rabil, da sem se navadil na nove igralce, ampak zdaj mi je res zabavna.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sem gledala pet minut in preklopila. Pa obožujem angleške nadajevanke. Izgleda, da je res bolj acquired taste.

Tudi midva z možem jo gledava in se nama zdi ful dobra v primerjavi z ostalimi slovenskimi modernimi nadaljevankami.

prav vse slovenske nadaljevanke, ki se vrtijo ta čas, kar nekaj jih je so BEDNE, totalno!! Drugačne tudi ne morejo biti, če v njih nastopajo “igralke” kot so Nina O. in Anika H.! Sem mnenja, če hočeš parirati angleškemu humorju moraš biti Jack in pol ma pri nas takšnega ni.

Tudi nama z možem je všeč in po 5 minutah je pa res ne moreš ocenit (ena zgoraj).

NAM JE TUDI FUL VŠEČ, KER SMO ŽE GLEDALI ORIGINALNO,

k.

Meni je original super, tole pa mi ne potegne. Žal… Kmetije pa tud ne gledam, dobro da imam na voljo še 148 programov :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close