Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek servis pomivalnega stroja Beko

servis pomivalnega stroja Beko

pozdravljeni

ali kdo pozna kakšnega serviserja za pomivalni stroj Beko v okolici Ljubljane? Je pa stroj star okoli 10 let mogoče kakšno leto manj in se mi zdi da je šel programator, saj voda teče, segreje jo le programi ne gredo naprej.

hvala za nasvete in lep pozdrav lc

Ni nujno da je programator.

Tole sem našla:

http://www.proelektronika.si/content/view/27/40/

Zdravo,

Glede servisa pomivalnih strojev – Wirpool, vas želim opozoriti na servis Jurco, ker je po domače tale gospod Jurko katastrofa od serviserja. V glavnem nas je skoraj tri mesece obračal in nam tvezil laži glede stroja, ki ga je tudi odpeljal in se zgovarjal, da ni rezervnih delov, nato, da je stroj že popravljen, da ga mora samo še dostaviti, nakar pa spet, da ga je še enkrat stestiral in da spet puša, itd.
V glavnem na koncu smo se morali skregati, da ga nam je sploh dostavil nazaj in še to pokvarjenega. Je pa sumljivo tudi to, da je prvotno bila elektronka zanič, ki jo je zamenjal, nato pa je stroj, ko ga je odpeljal začel še puščati, prej pa ni.
Po skoraj treh mesecih smo se obrnili na pooblaščeni servis Etis.

V opozorilo: stran od Jurco servis.

Lep pozdrav.

Pozdravljeni,

na popravilo sem pripeljal svoj pomivalni stroj Bosch, kateremu smo po nesreči pokrivili pante na zapiralnih vratih. V momentu so mi odšteli 24€ na račun diagnostike, kljub temu da sem stroj sam pripeljal na servis, vendar pa so mi povedali da bodo teh 24€ odbili pri stroških popravila. Po 3 dneh me pokličejo, da bi popravilo prišlo 324€. Že v štartu mi je bila cena zelo sumljiva, od kje jim cena 324€. Od tega bi na koncu odbili 24€ na račun že plačane diagnostike in prišli bi na lepo okroglo številko 300€. Glede na to, da bi me nov stroj prišel cca, 150€ dražje, se za popravilo nisem odločil. Ko sem stroj prevzel, sem opazil, da ga niso niti odprli za diagnosticiranje napake. Vljudno sem se zahvalil za njihovo storitev in stroj odpeljal k lokalnem serviserju gospodinjskih aparatov. Ta se mi je samo močno nasmejal ko sem mu omenil Etisovo ceno popravila. Stroj mi je popravil v enem dnevu, računal 23€ za material in 46€ za delo, se pravi 69€. Popravilo me je prišlo cca. 5x ceneje kot pri Etisu.
Skratka servisa in trgovine Etis se bom v bodoče močno izogibal in svojo zgodbo poskusil razžiriti čimdlje. Ta servis uporabnikom toplo odsvetujem.

Lp, Rok

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close