Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › Tržnica usnja v Trbižu
Živjo. Včasih smo hodili v Trbiž na tržnico po usnje. Nekaj časa je ni bilo, sedaj je pa baje spet. Zanima me, če je bil kdo tam, kako je, če se splača it, kaka je ponudba, cene, kdaj je odprto – skratka karkršna koli informacija je dobrodošla. Hvala!!
Najbolje je, da greš na izlet in se prepričaš sama.
Sem precej od daleč in se ne bi peljala samo na uro pogledat, zato sprašujem!!
na “placu” imaš vse, kar so imeli tudi včasih. Čevlje, puloverje, jeans, usnje… samo, da je vse bolj urejeno in zrihtano. Če se splača ne vem, ker cen nisem gledala. Smo se samo malo sprehodili in pogledali kako izgleda, odkar je na novo.
Hvala, Barbara. Mogoče veš, kdaj je odprto??
OK, če ne veš cen, ampak … a ti je vsaj kaj padlo v oči, so dobre stvari?
Mislim, da je ob ponedeljkih zaprto (ampak spet nisem ziher :-)))
Mi pa res ni nič padlo v oči, ker sem šla samo skozi – hčerka in prijateljica sta šli namreč po svoje, pa smo se dobili na parkingu. Žal ti nisem prav dosti pomagala. Mogoče grem v torek čez, pa se ti javim.
Mi smo bili včeraj. Usnja in jeansa na preteek. Kupili smo samo za hčerko (7 let) WINX kavbojke in majčko, pa smo dali 35 € (po tistem, ko je spustila iz 43). tOREJ NE VEM KAKO POCENI NI. zA USNJE PA NE VEM. jA, PA TORBIC JE BILO OGROMNO.
http://www.mercatotarvisio.it/traduzione.htm
težko poiskat na googlu, ane?
Če nisi sposobna pomagati brez pikrih komentarjev, raje ne odgovarjaj!
Znanka je pretekli teden gledala jakne, prehodne, ne usnjene, cena 200€ + nič ni kupila, pravi, da imajo zasoljene cene.
Hvala vsem, ki ste mi pomagali z odgovori.
Forum je zaprt za komentiranje.