Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pletenine Draž – cena?

Pletenine Draž – cena?

Že nakaj časa si ogledujem pletenine Draž. Imela bi kakšno kratko obleko, ki jo imam lahko kar čez hlače.
A pozna kdo kakšne so cene?

Oblekca cca. 600 €, pulover cca. 300 e

Body
se malo hecaš?
če je pa tako, potem si jih pa ne želim več… 🙁

Body, ti se hecaš. Takšen cene so pri njenih posnemovalcih. Prave so precej, precej višje.

Torej, Body ima prav. Sem ravno zadnjič šla k njej in se mi zdijo cene res NORO VISOKE.

Toliko je plačala za stvari moja sestra.

Sorry, sam men pa te pletenine sploh niso všeč. Naša Urška je na dunajskem gala plesu izgledala kot pepelka (pred preobleko). Všeč mi je pa ta Urša, ki jih izdeluje, taka res lepa ženska, a je še z unim plastikom Planinškom?

Ne, že dolgo nista več skupaj. Imata pa sinka Jakoba.

Urška Draž je prava lepotica, ja. S kirurgom sta šla že nekaj časa narazen, sedaj ima on drugo, za njo ne vem. Tudi jaz obožujem njene stvai – nekatere so fenomenalne, nekatere pa take hecne, bolj za stare mame. Cene so grozne,ja. Hotela sem majčko brez rokavov, pa je bila samo 1x ena “poceni” – okol 200 evrv, sicer pa so kar višje, tako da kaj drugega niti ne gledam, ker je toliko dražje.

Cene so visoke, drži. A gre za unikate in meni osebno izredno lepe kose oblačil. Tudi jaz sem dolgo sanjala o vsaj enem njenem kosu. In letos sem si ga kupila. Sicer na 6 obrokov a mi ni žal. Za obleko sem dala 700 Eur. Lahko je super večerna obleka, če oblečem spodaj puli in hlače pa jo imam tudi za v službo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close