Mravljinci v stopalu
Že par dni imam mravljince v celem stopalu, nekako imam občutek, kot , da stopala; od narta dol, sploh ne čutim. Mi gre že prav na živce:;sicer me nič ne boli, je pa občiutek zelo neprijeten in nimam niti prave moči, ko stopim na nogo.
Ima kdo od vas kakšno “idejo” od česa bi to sploh bilo? Upam, da mine.
Težave s hrbtenico……težave s kakšnim priščipnjenim živcem ali pa samo preveč sedenja po turško na eni nogi:)))))……miljon reči, če ne bo minilo, pa k zdravniku…..
Pozdravljeni vsem skupaj, vidim, da je tema na mravljincenje stopala, temu se rece dorzifleksija stopala. Tudi sam ga imam ze skoraj 14 mesecev po operaciji diskus hernije, vendar se stanje pocasi izboljsuje, ceprou mravljinci pa ves cas, noga je boleca in pekoca vse do kolka. Delam vse naucene vaje, hodim na fizioterapijo, dal skozi toplice pa sorazmerno majhna izboljsava. Mi zna kdo pojasniti v cem je tezava, morda slabo izvedena operacija. Ponavad se tuki vsi otepajo tej temi, da slaba operacija ni vzrok. Upam, da res ni. Samo zivljenje s takim stopalom pa tut ni uredu, ogromno neprespanih noci itd. Hvala za mnenje.lp
Forum je zaprt za komentiranje.