Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek elektrika-kdaj je cenejša tarifa

elektrika-kdaj je cenejša tarifa

Pozdravljeni,

vem, da sem za luno, ampak res ne vem-kdaj je cenejša tarifa za elektriko?
A je to po vsej SLoveniji enako?

Hvala in lp

Od 22h – 6h vsak dan, sobota in nedelja pa 24h

Itak da NI po vsej Sloveniji enako. Pri nas je v poletnem času od 23h do 7h zjutraj, v zimskem času pa od 22h do 6h zjutraj, od ponedeljka do petka, ob sobotah in nedeljah pa ves dan. Ob praznikih pri nas ni cenejši tok, ponekod pa je.

Ce imate novejso centalo, potem je skozi celo leto drugi tok od 22. do 6. zjutraj in vse vikende in praznike 24ur. Ce pa imate staro, je lahko od 23. do 7. in med prazniki samo prvi. Zal.

Pa je to občutno ceneje ali je bolj majhna razlika? Nikoli ne vem…

Ja, pa moraš imeti DVOTARIFNI ŠTEVEC – če ga slučjno nimaš, ti zgornji podatki nič ne pomagajo.

ja če nimaš takea štveca, pol itak imaš enotairfo in ta je sicer dražja od druge a cenejša od prve.

Mislm ta elektrika… to bo mene pokopalo…. kar koli delam… nič!!!!! vsako leto dražje…. sem doma v dveh letih nakupila vse stroje a klase… (stari podedovani so odpovedali) ne le a nekatere a+, nič ni pomagalo… sem zamenjala vse žarnice z varčnimi …. NIČ!!!!zadnje leto prala… pomivalni, pralni sušilni stroj le ponoči… pa pride poračun…. zaradi dražje elektrike še malo za doplačat… za crknt… jst sem obupala!!!!

No, mene pa zdaj nekaj zanima pri tem – imamo le enotarifni števec, jaz pa si želim imeti dvotarifnega. A kdo ve, kako se da to zamenjat (če se da)? To je treba samo števec kupit ali še napeljavo spreminjat ali ni odvisno od nas? Hvala za pomoč!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close