Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ključavnica na prstni odtis

ključavnica na prstni odtis

Če ima kdo to ključavnico, me zanima kje ste jo kupili, cena in kako ste zadovoljni.

Sama se še odločujeva za nakup, vendar so cene zelo različne.

HVALA!!

Znanec nabavil – ker vlomilci niso mogli drugače odpreti, so mu odrezali prst – pa si misli kar hočeš.

… da režejo prste stran in pol na tak način pridejo vlomilci v bajto! NIkar ne kupuj tega, misli na svoje prste!!!

Take ključavnice reagirajo tudi na telesno toploto, tako da rezanje prsta ne pride v poštev, razen pri bolj nevednih vlomilcih. Lahko sprogramiraš, da so različni prsti za različne funkcije. Prodaja jih med drugimi tudi Vovko, ena izmed slovenskih bolj znanih varnostnih podjetij, http://www.vovko.si (jaz sem pri njih kupil vrata).

Seveda prst namočen v segret formaldehid ohrani telesno temperaturo.

pa baje pozimi dostkrat zataji

Ja, moja znanka ima to reč. Možu vedno odpre, njej pa včasih noče:-)

Znanec ima leptopa s takšnim sistemom prijavljanja. Uspe se mu prijaviti v kakšnih 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} primerih. Ko je dobil neko alergijo na prste, se ni mogel prijaviti.

Kako pa se gibljejo cene takih vrat? BAje lahko shraniš do 100 odtisov, tako da domim, da zatjijo. Na en prst pa valda prime?

Verjetno ji ne odpre takrat, ko ima mož družbo:)

Drgač sem pa jaz spraševal za to ključavnico za garažna vrata, pa mislim, da je bila cena tam okoli 700-800 eur, sam to je res čisto nepreverjeno.

Ok, hvala.

Vidim, da konkretnih mnenj je bolj malo, ostali, ki pa so, pa očitno preveč gledate akcijske filme. Če mi bo kdo hotel vdreti v hišo bo to naredil skozi steklo na oknih in drsnih vratih, ne pa čez vhodna vrata.

No ja kakor hočeš – želel sem ti samo pomagati, ni ti treba biti žaljiva.

Ne takih “baba čula baba rekla” pametovanj tu gor pisat.
Tudi sama imam tak laptop,
pa se mi vedno uspe prijavit,
v kolikor bi bilo kaj narobe pa lahko še vedno vpišeš geslo
in laptop dela.

Saj ima tudi ključavnica za vrata v primeru da čitalec neha delat
možnost vtipkanja varnostne kode.

Mi smo jo imeli, pa je res možu skoraj vedno odpirala, meni pa skoraj nikoli, pa ne vem zakaj. Mogoče, ker imam bolj suho in včasih razpokano kožo na rokah. Res je tudi, da je poleti delovala boljše kot pozimi. Smo pa imeli kot en mali daljinec, s katerim je bilo mogoče odkleniti s pritiskom na gumb (kot avto), če ni šlo s prstom. Bilo je mogoče shraniti 100 prstnih odtisov, jaz sem na koncu shranila vseh svojih 10 in samo na 2 mi je odpiralo.

Za ceno moram pa moža vprašat, ker je res ne vem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close