Renoviranje stanovanja v bloku – priglasitev del?
pri nas so se kar trije lastniki to poletje lotili renoviranja, prvi so ropotali tri tedne, na oglasno desko so napisali obvestilo(za dva tedna), drugi niso nič obvestili, tolkli so en dan, tretji so obvestili samo mene, ker so nad nami, in vejo, da imamo dojenčka, orong so ružli dva dni, da sem morala z malo zapustiti blok za dve uri in potem, ko je končno zaspala(že doma) sem pa upala, da se takšen hrup ne bo več ponovil; tako da je dobro vedet, kako dolgo bodo trajala najbolj hrupna dela
o madona bacek dva meseca??? Pomisli kaj bi bilo, da vsi dva meseca ropotajo, haloo.
jaz pa menim da to po blokih ne more biti kar takole vsak po svoje!
Pojdi do upravitelja zgradbe in on ti bo povedal kako in kaj.
razumem da urejaš stanovanje in ropotaš, ampak ej, sanacija dva meseca in bog ne daj, da boste ropotali, zbijali in to po 16 uri in verjetno do 22, ko lahko in razbijali seveda boste, ker drugače ne bi dajali obevstila, da kaj delate ane…prosim zamisli si, kako bi bilo tebi, če bi ti živela spodaj pod vami. To tako ne gre, zakaj ne, že zaradi korektonosz, lojalnosti do drugih. V bloku nisi sam, četudi je stanovanje tvoje, lepo vas prosim mal uvidevnosti pa le morate imeti.
In nato se boste čudili, zakaj vas vsi postrani gledajo, se hudujejo na vas, le zakaj no, skoda da eno leto ne bosta sanirala, vsaj za hrupna dela dobita delavce da bo šlo hitro! No jaz ti povem takole, da če bi bila tvoj sosed bi ti lepo povedala kar sem ti napisala in če se ne motim je to lahko celo prijava k sodnku za prekrške, zaradui hrupa, četudi je podnevi, pridejo izmerit jakost…če gre to za dalj časa in ne le za nekako teden, maksimum 14 dni, pa še ta je huda vsak dan poslušat ropot za znoret, da ne pomislim, če imaš male otroke ali starejše osebe.
Forum je zaprt za komentiranje.