Izola-svetilnik
Ja, no, če parkiraš pri ladjedelnici in greš med parkingom in ladjedelnico peš, je do svetilnika isto dolgo, kot če parkiraš pri gostinski in greš peš naprej!
parkiraj pri ladjedelnici, greš ravno naprej (ne proti centru, pač pa tako da imaš na levi parking, na desni pa ladjedelnico – naj ti bo vodilo predvolilni slogan na ladji I love sjn :)), nato zavij desno v ulici, ki te bo vodila do nekih skladišč, nato pa nimaš drugega kot zavit levo v klanec in ko prideš na vrh, lahko spet takoj zaviješ desno med hišami in si takoj ob morju, kjer se nato sprehodiš do Doma dveh topolov. V bistvu greš to pot lahko tudi z avtom, vendar moraš plačat parkirnino in parkirat ob tem Domu (če je plac), če ne pa više pri cerkvi.
Hvala za odgovore,sklepam da je to še kar en kos poti za peš,mamo majhnega otroka in cel kup krame in kanglic:) Kaj mi pa bolj priporočate če je kakšn primorc tle:),kaj pa v Kopru, mestno kopališče ali kopališče v Žusterni? Jutri bi skočili malo do obale in se nam niti ne da v kakšni gužvi na mejah stat.
Ma mi smo pa ravno prejšnji teden uleteli v nedeljo popoldne na koprsko mestno kopališče in se je dobilo še kar nekaj placa za brisače in to v senci! Je pa res, da ne moreš vedet, kakšna bo gužva. Mestna plaža je brezplačna, parkirišče tudi.
Smo pa en dan šli tudi v Žusterno na plažo. Tam so sicer luštna igrala za otroke, dostop do morja pa se ni spremenil odkar sem sama bila otrok 🙁 Mali bazenček je katastrofa! Ob njem spolzko kamenje, ko se voda poglobi, pa ostre skale. Ali tako ali pa skočit iz pomola na globoko. Samo to pri nas ne gre, ker so otroci vseeno premajhni, kak večji s šlaufom oz. rokavčki oz s pomočjo staršev pa že lahko gre. Vstopnina je 3 eur, parkirišče je poleg, neplačljivo.
Jaz sem pa najraje hodila na plažo ravno takrat, ko so bili otroci še majhni in sem vso kramo lahko obesila na voziček 🙂
Sicer pa iz mesta do svetilnika res ni tako daleč.
http://buypropeciaon.com/ – propecia before and after pictures
https://buyneurontine.com/ – 300mg gabapentin
Forum je zaprt za komentiranje.