Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lizing

lizing

Problem imam, kupila bi avto, a je na lizing, kaj zdaj to pomeni, a reskiram kaj al se da vse po uradni poti zrihtat, brez tega, da bi se jaz morala kaj trest, da me kdo okrog prinese? Na kaj moram bit pozorna?
Hvala lepa, kdor mo bo vedel svetovati.

Porsche leasing so zelo ugodni. Mi imamo pri njih kredit – brez problemov. LP

Ne ne, jaz bi kupila avto od osebe, ki ima ta avto na lizing, pa ga mora prodat, ker pač ne zmore plačevat več.To me zanima, jaz dam denar, podpišemo, da sem dala, gre plačat, pol pa prepis.Ali je to riskantno ali ne, to me zanima.

Živjo.

Predlagam, da se o poteku prevzema leasinga oz. odkupa avtomobila pozanimaš pri leasing hiši, ki je v končni fazi tudi lastnik avtomobila!

Tam boš sigurno dobila najbolj točne informacije.

Lep pozdrav,

Marisha

Glede plačila se boš morala dogovarjati z leasing hišo, torej pravim lastnikom avtomobila.

ne, ne, ne, to morata oba uredit na firmi, ki je lizingdaalec, obvezbo, kajti ta oseba, ki ima avto na lizinig ne sme in ne more prodajat sama tega avta…če bo avto prodala sama brez lisingdahjalca je v prekrsku in saj ti sploh ne veš, koliko dolga ima on pri tej firmi..ja ni blem, le oba lepo na podjetje te firme in tam uredita vse, le z njim osebno ne delaj nič, kajti saj ni on lastnih avta!!! Brez lastnika avat pa ne kupuj avta ane..mislm a še kr tkole zelijo nategovat al kaj…

On avta ne sme prodat, ker sploh ni lastnik avta. če ne bo želel na firmo od koaterh ima avto na lesing, pomeni da nekaj muti in nikar ne kupuj avta. reci mu, naj vse uredi na leasing firmi in da gresta oba tja , da le tako avto kupiš, kajti on itak ni lastnik, v prometni piše da je lastnik avta ta leasing hiša, torej kako lahko on nekaj prodaja, čigar lastnik nikoli ni bil?? To je kaznivo dejanje!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close