Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Matr sem štorasta!

Matr sem štorasta!

Že od nekdaj je vsak vogal “moj”. Ne morem mimo, da se ne bi butnila kam in vsak najmanjši udarec pusti modrico…in zdaj je situacija malček nerodna….na eni nogi (meča) imam 3 manjše modrice, dva dni nazaj sem se spotaknila ob kabel in z nogo udarila v eno omarico – posledica velika modrica in oteklina na drugi nogi tik pod kolenom….

Ker pa je poletje in rada oblečem krilo, mi je sedaj malo neugodno, ko se vse te modrice skupaj s piki komarjev vidijo z aviona.

Kaj naredite??? Obstaja kaka krema,da modrice prej izginejo?!?!?!
Ne morem jih skrivati pod dolgimi hlačami (VROČEEEEE JE)…..

Hvala za nasvet!

obstaja korektor za obraz, ki prekrije mazolje na obrazu recimo in s tem si jaz prekrijem tudi kaj na telesu…pojdi v dm kupi korektor za najstnice, ki ima še dezinfekltor, izberi pravo barvo in to je to, drzi bolje ko puder…in poceni je in dober..čao.

Predvsem ne kompliciraj. Bo vse prej ko slej izginilo. Nekateri se ubadajo s precej hujšimi težavami.

Sej sem tudi krilo oblekla, samo ne zgleda ravno apetitlih…lepi sandalci, krilce in noge fuzbalerja…potolčene do amena :-))))))

Takoj ko se butneš se namaži z margarino. Za modrice ki so že pa zelena krema in čez korektor.

Skos potolčena, ker sem štorasta, pa še modrica se mi pozna, če me kdo malo grše pogleda. Briga me in tudi na kraj pameti mi ne pade, da bi se skrivala v dolgih hlačah ali kiklah. Nek se vidi raskoš 😉

Mi smo bili pred leti v eni hiški v Čateških. Iz zgornjega štuka do dol so bile ene čudne strme stopnice. Sem eno noč lezla dol na WC in mi je zdrsnilo že na vrhu, tako da sem se odpeljala po hrbtu in riti do dol. Bila sem vsa plava po enem stegnu, riti in p hrbtu sem tudi imela modrice.
Potem so me v savni dva dni vsi čudno gledali, mojga pa tud. Je res zgledal, kot da me je kdo prebunkal….

sej pravim, da se ne skivam dosledno in da tudi pokažem svoj potolčeni “raskoš” :-)))) Bi mi bilo pa ljubše, če bi se me kera modrica ognila! Nekako se kar “lepijo” name! :-)))

Z veseljem jih delim tudi z vami! Se katera javi???? Dam zaston!

isto ko trnovčanka “nek se vidi”:)), ker se ravno tako, ponavadi sredi noči, ko brez leč tavam do kopalnice, pobijem. sicer pa, če me kdo vpraša, rečem, da me mož tepe z bejzbol kijem vsak dan al pa da mam rada mazo, pa nima nič več za vprašat

---------- le vent nous portera...

Zanesljivo pomaga HEPAN gel – v lekarni je na voljo brez recepta.

Jaz sem enaka. Non stop se butam v vogale, robove, prste si vščipnem v predale najmanj enkrat dnevno, itd itd… in to že od malega. Enkrat me je profesorica telovadbe na srednji šoli vprašala, če me mogoče doma tepejo. Ha ha ha :))

Jaz se po navadi butam v golenico. Črnino ali modrino enostavno napudram ali pa popravim s korektorjem .
kaj češ, drugače ne gre, če se ti mudi v kratke hlače.

Punce, čas je, da si priznate, da vas klesti vaš mož in napišete prijavo proti njemu. Poznamo namreč tisto: “spet sem padla po štengah”, “bila sem tako štorasta, da sem se zaletela v omaro – spet” itd.

Torej na CSD in prijava ter zabrišite prasca iz stanovanja.:))

Bom takoj jutri:-)

Jaz sem šla zadnjič na morje, se slečem, hodim po plaži, pa se mi zdi da me nekam čudno gledajo in se spomnim, da sem bila prejšni dan na masaži pri enem “mučilcu” (ki je edini, ki mi odpravi bolečine) in da imam cel hrbet podplut, moder, rdeč in opraskan.

Sem se pa še enga štosa spomnila na to,
je znanka padla s konja, pa ker je medicinka, se ji ni zdelo, da je za k zdravniku. Proti polnoči pa ji je začela glava otekat in je šla v dežurno. Zdravnica jo je resno obdelala, da mora prijaviti tistega, ki ji je to naredil 🙂

Aha, aha… pri tebi gre očitno za podzavestno zanikanje tistega, kar se ti dogaja v resničnem življenju, zato si si v domišljiji omislila nekega seksi modela, ki naj bi te masiral in si zato polna modric in podpludb po telesu. V bistvu pa gre za tvojega moža, saj lahko priznaš, smo same domače….

Punca, pamet v roke in podaj prijavo, tvojega nasilneža pa lahko naslednji teden pričakamo monovske bejbe v kakšni pusti uličici in mu tako posvetimo, da bo petkrat premislil, preden bo spet položil roko nate. Samo povej ime tvojega modela in kje se bo nahajal v ponedeljek ob 21. uri.

🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close