Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Krvavo oko

Krvavo oko

Punce pomoc! Eno oko imam krvavo – zgleda da mi je pocila zilica. Obcutek imam da je v ocesu las pa ni. Kaj naj naredim? Zakaj pride do tega? Nimam visokega tlaka, niti kaksnih drugih tezav.

Jaz sem imela obe očesa zelo krvavi ko sem začela jemat antidepresive. pa je potem izginilo.

Jaz sem mela podobne “simptome”, ko sem mela oko vneto, stalno me je nekaj rezalo, pa nič ni bilo vidt.

Jaz sem imela tudi podobno, ko sem imela vneto oko. Eno oko čist krvavo, drugo oko normalno.

evo, zdej sem prijavljena:) z učem nič bolje, le še slabše. Do polovice belega mi je zalila kri. Videt sem kot ženska verzija Mansona:((

se bom šla pokazat mal k nadomestnemu dohtarju, upam, da me bo vzel. Me je pa sestra po telefonu prestrašla, ker je nekaj omenjala da se to sladornim bolnikom dogaja. Ja madona no, upam, da se zdej ne izkaže še kaj takega:(

Obstaja ena okužba (virus/bakterija???), ko je oko rdeče, zabuhlo, pa občutek, da imaš nekaj not. Sem šla k dohtarju, dobila kapljice in se je v parih dneh pomirilo.

Pa ne boste verjeli, v čakalnii smo bili trije z enakimi težavami….To se je dogajalo v naših koncih lansko jesen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close